Hoppa till sidans innehåll

2020 – Ett annorlunda fotbollsår

13 DEC 2020 22:13
2020 är ett annorlunda fotbollsår, som går till historien med en pandemi, som medfört en stor anpassning av verksamheten i form av bland annat enkelserier för våra herr- och damlag, ingen publik samt perioder med inga träningsmatcher och träningar.
  • Uppdaterad: 13 DEC 2020 22:13

Vidare har vi inte kunnat genomföra våra traditionella aktiviter såsom påskpromenad, midsommarfest och Norvalla Marknad.

Herrfotbollen

Inledningen av seriespelet för A-laget blev katastrofalt med fem raka förluster. Vid det tillfället var laget helt utdömt. Med god lagmoral vändes den negativa trenden med fem raka matcher utan förlust och det nya kontraktet i Div 4 Halland var säkrat innan sista omgången.

För vårt unga B-lag var det ett framgångsrikt år. Efter att ha gått igenom serien obesegrat blev det serieseger i Utvecklingsserien Nivå 2 Norra Nord.

Damfotbollen

Femteplatsen för A-laget i Div 3 Halland Dam var en klart godkänd prestation och en förbättring i förhållande till föregående års sjundeplacering. I år har vi även haft ett B-lag med i Utvecklingsserien Damer Norra. Där blev det en sjundeplats.

Ungdomsfotbollen

Barn- och ungdomsfotbollen för killar och tjejer i åldersgruppen 7 – 14 år har bedrivits tillsammans med Bua IF och Väröbacka GIF i den gemensamma Värö United-organisationen.
16 lag har varit igång med totalt 210 spelare och 45 ledare. För killar och tjejer, som är 6 år och yngre, har IF Norvallas Fotbollskul anordnats med ca 35 deltagare. Dessutom har traditionsenligt Svenska Fotbollförbundets Fotbollsskola, Lira Blågult, ordnats. Totalt deltog 63 killar och tjejer i denna aktivitet.

Norvalla IP

Norvalla IP är föreningens fasta punkt. Den sköts helt ideellt av vår pensionärsgrupp, som lägger ned ett omfattande arbete med planerna, lokalerna, tvätt, städning mm. Under året har vi trots pandemin fortsatt med det planerade underhålls - och renoveringsarbetet för anläggningen. Detta mycket tack vare bidrag från Varbergs kommun och Sparbanksstiftelsen Varberg.

ETT STORT TACK till pensionärsgruppen, ledare, spelare, funktionärer, sponsorer och alla andra som hjälpt och stöttat oss så att vi har kunnat genomföra denna annorlunda säsong på ett mycket bra sätt.

Skribent: Hans-Eric Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Vi sponsrar IF Norvalla

 

  Boplåt

varo-pizzeria

 

Följ oss på Facebook

Postadress:
IF Norvalla - Fotboll
Therèse Brag, Källstorp 47
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660064
E-post: This is a mailto link