Hoppa till sidans innehåll

Två uppskattade juliaktiviteter på Norvalla IP

01 AUG 2018 21:00
Årets Landslagets Fotbollsskola genomfördes i soligt och varmt väder söndagen den 8 juli. Lördagen den 28 juli ordnade Ungdomsrådet en fotbollsturnering med en på kvällen efterföljande familjefest.
  • Uppdaterad: 01 AUG 2018 21:01

Årets Landslagets Fotbollsskola genomfördes i soligt och varmt väder söndagen den 8 juli. 35 entusiastiska killar och tjejer i åldern 7 - 10 år tog på sig landslagsdräkten för en heldag i fotbollens tecken under ledning av kunniga instruktörer. Förutom fotbollsträningen var Forumteatern från SISU Idrottsutbildarna på plats. Trygga idrottsmiljöer var ämnet för året. Deltagarna erhöll var sin T-shirt, boll och vattenflaska samt diplom.

Lördagen den 28 juli ordnade Ungdomsrådet en fotbollsturnering till vilken 45 killar och tjejer i olika åldrar hade anmält sig. De indelades i fem blandade lag. Aktiviteten var mycket uppskattad och engagemanget hos deltagarna var stort. Glädjande var att se att alla fick vara med på ett positivt sätt och att man tog hänsyn till varandra i spelet oavsett ålder.

På kvällen var det sedan familjefest för ledare, spelare och funktionärer. God mat och dryck serverades. Källstorps populäre trubadur, Johnny Johansson, underhöll hela kvällen och stämningen var på topp hos de drygt 100 festdeltagarna.

ETT STORT TACK till alla som på olika sätt ordnade och hjälpte till vid dessa båda aktiviteter.
Skribent: Hans-Eric Bengtsson
Epost: Adressen Gömd

 

Vi sponsrar IF Norvalla

 

  Boplåt

varo-pizzeria

ICA Nära Zachrissons

Följ oss på Facebook

Postadress:
IF Norvalla - Fotboll
Therèse Brag, Källstorp 47
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0340660800, 0340660064
E-post: This is a mailto link