Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsplan för IF Norvalla 2021


Föreningens verksamhet ska bedrivas enligt fastställda riktlinjer. Detta innebär för år 2021 följande.

Fotboll – Herrar 

  • A-laget deltar i Div 4 Halland

  • -B-laget deltar i Utvecklingsserien nivå 2 

 Fotboll – Damer 

  • A-laget deltar i Div 3 Damer Halland

  • B-laget deltar i Utvecklingsserien Damer Halland

 Fotboll – Ungdom

Samarbete med Bua IF och Väröbacka GIF sker inom Värö United med gemensamma flicklag i åldersgrupperna 7 – 14 år och för pojklag i åldersgrupperna 7 - 15 år.

De olika lagen i åldersgrupperna 7 – 9 år deltar i Varbergs Fotbollsallians sammandrag. Pojklagen i åldersgrupperna 10 – 15 år och flicklagen i åldersgrupperna 10 – 14 år deltar i Hallands Fotbollförbunds serier.

Vissa lag kommer dessutom att delta i olika cuper.

Fotbollskul ordnas för pojkar och flickor i åldrarna 4 – 6 år.

Svenska Fotbollförbundets Fotbollskola, Lira Blågult, för pojkar och flickor i åldrarna 7 – 12 år ordnas den 11 juli.

 Anläggningen

Förutom det normala underhållsarbetet på anläggningen kommer det omfattande renoveringsprojektet, som påbörjades 2018, att slutföras genom renovering av köket samt att nya plankor lägges på bänkraden mot vägen vid A-planen.

 Ekonomi

Det ekonomiska målet för 2021 är att begränsa verksamhetsunderskottet, som beror på att föreningens normala arrangemang inte kan genomföras på grund av den rådande pandemin. För att nå målet krävs ett aktivt arbete inom hela föreningen med att skapa intäkter samt hålla nere kostnaderna. En viktig uppgift för styrelsen blir att skapa intäktsaktiviteter, som kan genomföras under rådande Coronarestriktioner. Uppföljning av ekonomin sker löpande och beslut tas efter de ekonomiska förutsättningar

Förenings- och ledarutveckling

Ett ständigt långsiktigt utvecklingsarbete, utifrån föreningens förutsättningar och behov, pågår löpande. En viktig del i detta arbete är att utveckla den interna och externa kommunikationen. 

Ledarutveckling i samarbete med RF-SISU Halland och ledarförsörjning är prioriterade områden inom föreningen.

Stort behov av ledare/funktionärer föreligger vad gäller att hjälpa till med olika göromål inom föreningen. Styrelsen kommer tillsammans med valberedningen under året att på olika sätt aktivt arbeta med att få fler ledare/funktionärer, vilket är ett måste för att vi ska kunna bedriva nuvarande verksamhet och utveckla den ytterligare.

Uppdaterad: 02 FEB 2018 21:56

 

Vi sponsrar IF Norvalla

 

  Boplåt

varo-pizzeria

 


Följ oss på Facebook

Postadress:
IF Norvalla - Fotboll
Therèse Brag, Källstorp 47
43265 Väröbacka

Kontakt:
Tel: 0705456737
E-post: This is a mailto link