Hoppa till sidans innehåll

Fem nya grepp 2019!

20 JAN 2019 19:33
Ungdomskommittén och OL-kommittén har planerat året och här kommer info om fem nya grepp vi testar 2019.
  • Skapad: 20 JAN 2019 19:33

  1. Nya träningsplatser i Kungsbacka!
  2. Supertorsdagar på torpet!
  3. Satsning på kavlar!
  4. Gruppindelning och mentorer!
  5. Samåkning!

 

Nya träningsplatser, framförallt närmare Kungsbacka, tror vi gör att det är lättare att rekrytera nya medlemmar och att flera fortsätter träna med Rigor kontinuerligt. Det är särskilt viktigt i år eftersom vi inte kommer ha någon nybörjarkurs utan slussa in nybörjarna direkt i vår verksamhet. Håll utkik när vi istället samlas i Kungsbackaskogen, Forsskogen, Varlaskogen, Malevik , Särö eller annan plats.

 

Supertorsdagar, är torsdagar då vi VERKLIGEN vill att alla kommer så det blir ett högt tryck! Då blir gruppkänslan tydligare och vi lär känna varandra bättre. På supertorsdagarna kommer vi erbjuda OL-teknik för samtliga träningsgrupper och kartanalys.

 

Vi har gjort en tydligare gruppindelning i vit, orange, svart och vuxen. På tavlan i omklädningsrummet står vilken träning som gäller för resp. grupp och vem som tillhör resp. grupp. Vi har även skapat facebook-grupper där vi vill att föräldrar och större barn går med för att ta del av löpande info från sin grupp. Sök upp och be om tillgång till gruppen "vita gruppen IF Rigor" etc. Vi vill också att man varje gång meddelar förhinder om man inte kan komma till träningen.

Varje person som vill kommer få en mentor men även kunna vara en mentor. Tala med ungdomstränarna så pusslar vi ihop.

 

Vi kör en tvåårssatsning på kavlar (stafetter) 2019-2020. Stafetter bygger klubbkänsla och är väldigt roliga lagaktiviteter. Vi vill sänka trösklarna för att vara med i stafettlag. Alla ska känna att de kan och får vara med i lag. Det finns flera stafetter under året som man kan delta i. Nästa år är målet att åka på både Tjoget och 25-manna medan vi i år satsar mer på andra kavlar. Vi kommer ha anslag i klubbstugan och digitala anmälningar för att alla ska kunna få kännedom om stafetterna och välja ut de man vill vara med på.

 

Samåkning är bra både för miljön, ekonomin men inte minst den sociala sammanhållningen i klubben. Inför varje längre träning eller tävling, ta för vana att kolla på Facebook och kolla om du kan erbjuda eller erbjudas skjuts från i förväg uppgjorda platser.

 

Se vidare info på Facebook och på hemsidan.

 

Hälsningar

Ungdomskommitttén och OL-kommittén

Skribent: Jens Arvidsson
Epost: This is a mailto link

Årsmöte

EventorBanner178x42_3

Ullmax

Rigorbladet

Pulssport

oringentopp

3dagars

3skåningarochendansk

tiomila

Tjoget

25manna

 

 

Postadress:
IF Rigor - Orientering
Box 10220
43423 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info