Hoppa till sidans innehåll

Rätt riktning, sista säkra och dra nytta av högsta höjden!

23 APR 2017 21:51
Detta är något det här goa gänget gnuggats ordentligt i på tekniklägret för 13-18-åringar i Hallsberg i helgen.
  • Uppdaterad: 23 APR 2017 22:15

Stefan hade ordnat ett toppenläger för ungdomarna. Vi sov över i OK Tisarens klubbstuga och tränade på ett område som Stefan hade sett ut. Det var väldigt flackt med lite småhöjder här och där, men inga stigar.

På fredag kväll var det teori i de grundläggande momenten som är viktiga att behärska när man kommer upp i HD14 och äldre. På lördag var det tävling med tillhörande livelox-genomgång på kvällen på stor filmduk. Med godis och chips som tillbehör var det rena biokänslan. 

Läger Hallsberg

På lördag eftermiddag och söndag morgon hade vi två teknikträningar med skuggning där de fick de pröva sina nuvunna kunskaper. Jag vill ge beröm till våra Rigor-ungdomar som var väldigt seriösa på träningarna. De fick på så sätt uppleva flow och få flera aha-upplevelser när de lyckades spika flera kontroller. Men så var det också supernoga med rätt riktning ut från kontrollen, sista säkra och finorientering in mot kontrollen.

Utöver allt detta så hanns det med lite traditionsenligt bus såsom inomhusjage med hjälm, reflexvästpåtagning i 32 lager samt Kahoot-frågesport i femtielva omgångar. Nu uppmanar vi våra ungdomar att ha lite tålamod och hålla fast vid detta nya tänk genom några träningar och tävlingar tills det satt sig ordentligt. Då kommer ni vara på god väg att kunna överlista banläggarna J 

På frågan om de ville ha ett nytt teknikläger nästa år var svaret: Nej. Ett till i år! –vilket får anses vara det bästa betyget man kan få.

/Ulrika Granfors

 

Skribent: Ulrika Granfors

Stena Recycling 

ER Kyl

Årsmöte 210222

EventorBanner178x42_3

Ullmax

Rigorbladet

 

Pulssport

oringentopp

3dagars

3skåningarochendansk

tiomila

Tjoget

25manna

 

 

Postadress:
IF Rigor - Orientering
Box 10220
43423 Kungsbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: orientering@ifrigor....

Se all info