Hoppa till sidans innehåll

Övriga idrotter


Styrketräning

Eftersom det fanns flera inom föreningen som bedrev styrketräning vid sidan av idrottandet i lagsporterna så bildade Gösta och Torsten Ericsson en styrketräningssektion 1978. Sektionen bedrev endast träning och deltog ej i tävlingar. Sektionen avvecklades i slutet av 80-talet.

 

Hockeybockey

I början av åttiotalet startade Håkan Ramstedt hockeybockesektionen. Håkan som då spelade fotboll för föreningen hade förflutet som ishockeyspelare, och fick snabbt med sig tillräckligt många intresserade Vingar från innebandy- och fotbollsektionerna för att kunna ställa upp med ett bra lag i Stockholmskorpen. Problem med varma vintrar och istider gjorde dock att sektionen avvecklades efter knappt tio års verksamhet.

 

Squash

Under några år i mitten av åttiotalet hade föreningen en squashsektion ledd av bl a Gösta Ericsson. Något tävlingsspel bedrevs dock aldrig, utan man spelade endast interna matcher och tränade.

 

Badminton

Under mitten av åttiotalet hade föreningen också en badminstonsektion ledd av Ulf Strömberg och Thomas Rooswall. Verksamheten var dock av begränsad omfattning.

 

Biljard

Under senare hälften av åttiotalet hade föreningen också en biljardsektion ledd av Pär Sandnes och Kjell Sahlström. Klubbmästerskap arrangerades och träningstävlande bedrevs inom föreningen varje lördageftermiddag under flera år.

 

Uppdaterad: 05 JAN 2011 10:36 Skribent: Karin Gustavsson

Postadress:
IF Stockholms Vingar - Volleyboll
C/o Sophia Long, Sjösavägen 13
12455 Bandhagen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmsvinga...

Se all info