Hoppa till sidans innehåll

O-ringen 2022

01 DEC 2021 12:39
O-ringen 24-30 juli 2022. Vi behöver bli fler funktionärer!
  • Uppdaterad: 01 DEC 2021 12:39

O-ringen 2022 närmar sig äntligen!

Idag är cirka 160 IF Thorare anmälda som funktionärer men vi behöver bli ännu fler. Alla arrangörsklubbar arbetar nu på var sitt håll med att hitta fler funktionärer. Nästa avstämning med O-ringenorganisationen är i mitten av januari och är vi då för få funktionärer från arrangörsklubbarna behöver vi sannolikt anlita
externa funktionärer (fotbollsklubbar el dylikt).

Kan du inte hjälpa till hela veckan (24-30 juli) är det ändå värdefullt om du har möjlighet till att hjälpa till en del av veckan eller enstaka dagar. Anmäl dig via hemsidan (oringen.mobilise.se) eller mejla till mig (Linda Wåhlström).

Eftersom det inte har varit så många tävlingar de senaste 2 åren kan det vara svårt för dig som är ny att veta hur en tävling går till eller vad man kan hjälpa till med. Det finns arbetsuppgifter som inte kräver någon tidigare erfarenhet. Det kan vara alltifrån att vara på arenan där tävligen sker, hjälpa till med vatten till löpare, hjälpa till när löparna går i mål eller att stå i en kiosk vid campingen eller vara parkeringsvärd.

Om du redan är anmäld, hjälp gärna till hitta fler. Personer utanför klubben kan också bli funktionärer och man behöver då bli medlem i IF Thor (gratis) eftersom ersättningen är kopplad till klubben.

Det arbete som klubbens medlemmar bidrar med kommer sen tillbaka till klubben i form av ekonomisk kompensation när tävligen är avslutad.

Du får gärna höra av dig om du har frågor till This is a mailto link eller till Linda (This is a mailto link).

Vänliga hälsningar

Styrelsen IF Thor

Skribent: Linda Wåhlström
E-post: Adressen Gömd


IF Thors köp, sälj & byte


 
Stötta IF Thor -
köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger
IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger
klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på 
IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

 

Postadress:
IF Thor - Orientering
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
Fax: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi sponsrar
  IF Thor