Hoppa till sidans innehåll

Info från styrelsemöte 15 febr 2021

21 FEB 2021 20:13
  • Uppdaterad: 21 FEB 2021 20:13

Medlemsinformation efter styrelsemöte 15 februari 2021

COVID19-pandemin och träningar: Fortsätt följa råd och restriktioner: kom bara på träningar när du är helt frisk, byt om hemma och undvik kollektivtrafik så mycket det går. Håll avstånd och följ ledarnas instruktioner för att minska trängsel.

Thorgården, uthyrning och Lurbovärdar: Fortfarande är det få uthyrningar av Thorgården på grund av pandemin. Vi behöver en ny uthyrningsansvarig och det är ju perfekt att kliva på det uppdraget nu när det är ganska lugnt – gott om tid att lära sig rutiner så att det kan flyta på när uthyrningarna blir fler längre fram. Hör av dig till Jonas Andersson om du vill veta mer om uppdraget: This is a mailto link. Lurbovärdslistorna för 2021 kommer snart.

Beställ ol-kläder inför säsongen 2021 senast 7/3: Beställning görs via webbshop: https://clubshop.nonamesport.com/sv/ med Kod: 00103IFT (leverans i mitten av april).

För att veta storlek är ett tips att prova någon klubbkompis kläder, eller kolla storlekstabell: https://webshop.nonamesport.com/en/content/11-Size-Chart eller rådfråga Anna-Karin (073-8051559).

På IF Thor Orienterings sida för info om Kläder ( https://idrottonline.se/IFThor-Orientering/olforeningen/klader) finns också länk till info om hur du fram till 31/3 kan beställa och få rabatt på str8-kompasser (20 %), NVii-skor (25 %) och 20 % på andra kläder från Noname.

Återbruk av kläder: Tips är att hålla koll på Facebook-gruppen IF Thor köp, sälj & byte.

Studenternas IP: Passa på att prova på sporten där Nils van der Poel nyligen tagit VM guld och slagit världsrekord: skridsko! Följande måndagar: 22/2, 1/3 och 8/3 klockan 20.15-21.30 har Thor isträningstid på Studenternas bana 1. Den som vill kan låna hastighetsskridskor och testa: Anmäl namn och skonummer på hemsidan eller skicka ett SMS till Per Bucht i skridskosektionen tel. 0709901847 så försöker han ordna skridskor. Eller använd dina egna vanliga skridskor för att känna hur det är att åka på rundbana (inga klubbor på dessa träningstider).

O-ringen 2021: Organisationen arbetar på med sikte på att genomföra O-ringen i Uppsala i sommar. Information skickas ut från centralt håll till alla er som redan är anmälda som funktionärer. Det behövs 400 funktionärer till så om du inte redan är anmäld, gör det här (det enda man förbinder sig till är att hjälpa till under veckan om O-ringen genomförs i sommar): https://www.oringen.se/213/uppsala-2021/funktionar/anmalan.html

Ekonomin: är stabil trots rådande läge. och nya systemet för utskick av fakturor för medlems- och sektionsavgifter fungerar bra. Om du får faktura som inte stämmer: hör av dig till This is a mailto link.

Årsmötet sker i huvudsak digitalt via Zoom måndagen den 22 mars 2021 med start kl. 19.30 (senarelagd tid för att undvika krock med O-ringen-event samma dag). Ett separat digitalt utskick till alla medlemmar görs via Idrottonline när alla handlingar inför årsmötet är klara. För de som har svårt att delta digitalt vid årsmötet kommer styrelsen erbjud ett begränsat antal platser i Thorgården med uppkoppling till mötet. Anmäl till Johan Karlsson via This is a mailto link om du vill delta på plats från Thorgården/Lurbo. Övriga i styrelsen kommer att delta via länk.

Om du har frågor kontakta gärna styrelsen via mail: This is a mailto link

Ladda ner pdf

Skribent: Klas Elwinger
Epost: Adressen Gömd
Sitter ute till i vår


IF Thors köp, sälj & byte

 

 

Stötta IF Thor -
köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger
IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger
klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på 
IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

 

Postadress:
IF Thor - Orientering
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
Fax: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi sponsrar
  IF Thor