Hoppa till sidans innehåll

Strålande resultat på SM!

29 AUG 2021 21:03
SM-guld, SM-guld, SM-guuuuld!
  • Uppdaterad: 29 AUG 2021 21:03

Vilken spännande orienteringshelg vi haft med SM i Boden, veteran-SM i Köping och USM-läger i Västergötland. Höstsäsongen har just börjat, men redan har flera Thorare tagit chansen och gjort fina resultat som vi alla kan glädjas och inspireras av.

Starkast form visade Hanna Jonsell som tog SM-guld i lördagens medeldistans i D18. Också Aron Hellgren (H18) var med i toppen och kom på en 11-e plats.

På söndagen var det dags för SM-stafett och bäst gick det i D20 där Ellen Hannrup, Cornelia Krafft och Hanna Jonsell tillsammans tog en fin 8e plats. Även i seniorklasserna sprang Thors lag riktigt bra.

 I veteran-SM tog Sofie Bergendahl (D45) en silvermedalj i fredagens sprint, och en bronspeng på dagens långdistans. På lördagens medeldistans var Anna-Karin Olm starkare och tog 3-e platsen, endast en sekund före Sofie.

 Ungdomarna från Uppland har varit på ett gemensamt läger och sprungit Stråkendubbeln, samma terräng som gäller på USM senare i höst. Alla ungdomarna gjorde bra insatser och i topp var Love Bylund (H16) med en 2a plats på lördagens medel och 7a på dagens långdistans.

 Grattis - fint sprunget allihop!

Hanna Jonsell SM-guld D18

Fotograf: Anders Blomqvist

Skribent: Åsa Kruys
E-post: Adressen Gömd
IF Thors köp, sälj & byte


 
Stötta IF Thor -
köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger
IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger
klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på 
IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

 

Postadress:
IF Thor - Orientering
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
Fax: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

Vi sponsrar
  IF Thor