Hoppa till sidans innehåll

RF-Sisu/Uppl & UOF


Nu lanserar RF-SISU Uppland utbildningen Ledare som lyssnar - en uppföljning av Folkhälsomyndighetens webbaserade utbildning med samma namn.
 
Från den 1 december 2021 gäller nya regler för tävlingar inomhus med fler än 100 åskådare. Anordnaren av tävlingen måste antingen kräva vaccinationsbevis av vuxna åskådare eller införa begränsningar som exempelvis avstånd mellan åskådare.
 
Med promenader och tipsrundor samt utflykter i närmiljön får deltagarna på Jumkils Idrottsförenings Torsdagspromenad möjlighet att utforska nya platser och lära sig nya saker.
 
Under våren och sommaren har ett 30-tal av medlemmarna hos Uppsala Akademiska Roddarskällskap träffats i lärgrupp för att skaffa sig kunskap om att renovera och reparera roddbåtar.
 
Med lärgruppen som metod träffas ungdomsstyrelsen hos Lurbo Ridklubb för att samtala om viktiga frågor och för att planera aktiviteter för föreningens barn och unga.  
 
Den 15 oktober öppnar Riksidrottsförbundet ansökan om kompensationsstöd för perioden 1 maj-28 september.
 
Folksam Ledarcamp har arrangerats sedan 2003 och genom åren har många unga ledare fått chansen att inspireras till fortsatt engagemang inom idrotten. En av dessa ledare är Paniz Yousefi.
 
Idag är det Idrottens dag! Omkring 8 000 barn på 40 skolor i sju uppländska kommuner får prova på olika idrotter och inspireras till rörelse och träning.
 
Som förening finns många regler och bestämmelser att hålla reda på. Skatteverket erbjuder kostnadsfria webbseminarier där du får lära dig mer om vad föreningen som arbetsgivare behöver tänka på samt vad som gäller för årets inkomstdeklaration.
 
Glädje, trygghet och gemenskap – tre viktiga komponenter som bidrar till engagemang och delaktighet hos parasportföreningen Roslagen SOL och hos Östhammar SK fotboll, som bedriver parafotboll.
 
Hur pratar vi samtycke, känslor och gränser med barn i föreningslivet? Den 20-26 september lyfter Rädda Barnen frågan om våld och sexuella övergrepp lite extra. Alla föreningar är välkomna att delta helt kostnadsfritt!
 
Folksam Ledarcamp är ett stipendium i form av ett läger för unga ledare mellan 16 och 25 år. Stipendiet ska inspirera och stimulera unga ledare att fortsätta utvecklas inom idrotten. Vem vill du skicka till Ledarcamp?
 
Sommaren är snart slut, hösten står för dörren och skolgårdarna runt om i Uppland sjuder återigen av liv. Att utforma skolgårdar som inbjuder till rörelse är en del av RF-SISU Upplands satsning på mer rörelse i skolan.  
 

Dags att söka LOK-stöd!

(2021-08-13 13:05)
LOK-stödsansökan för våren ska vara inskickad senast den 25 augusti. Ansökan görs via din förenings IdrottOnline-sida. Alla LOK-stödsaktiviteter ska redovisas och måste vara registrerade digitalt.
 
Nu har föreningarna fått besked om kompensationsstöd för perioden januari-april 2021. I Uppland får 86 föreningar dela på totalt 4,4 miljoner kronor.
 


IF Thors köp, sälj & byte


 
Stötta IF Thor -
köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger
IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger
klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på 
IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

 

Postadress:
IF Thor - Orientering
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
Fax: 018400404
E-post: kansli@ifthor.se

Se all info

Vi sponsrar
  IF Thor