Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo december 2019

15 DEC 2019 22:04
Årets sista medlemsinfo efter styrelsemötet den 2 december. Håll till godo!
  • Uppdaterad: 15 DEC 2019 22:04

Information till IF Thors medlemmar från styrelsen

Medlemsinformation efter styrelsemöte 2 december 2019

Hur mycket fick vi in på våra arrangemang 2019? Uppsala möte gav +70.000:-, Påskäggs-OL: +13000:- + 35.000:- att utnyttja i annonser i UNT, Stafett-DM +18.000:- och RAIDEN gav +41.000:-. Tävlingskommittén håller på att se över funktionärsbeskrivningar inför kommande arrangemang.

Medlemsavgifter och sektionsavgifter: Texter om detta har uppdaterats på hemsidan (https://idrottonline.se/IFThor/foreningen/Blimedlem). För att fakturor ska komma rätt är det viktigt att alla medlemmar uppdaterar sina kontaktuppgifter i Idrottonline. Har du problem att logga in – hör av dig till This is a mailto link.

Tränarutbildning har flera medlemmar gått under hösten. IF Thor har nyss fått svar på en ansökan och fått 24.000:- ur Prins Gustafs stiftelse för utbildning, jätteroligt! Fundera på vilken typ av utbildning du skulle vilja gå under 2020 och hör av dig till styrelsen om du har frågor.

Uthyrning av Thorgården vid O-ringen 2020: Thorgården är ännu inte bokad av någon klubb. Sprid gärna info i era nätverk så hoppas vi på att några hör av sig snart. Länka till denna info: https://idrottonline.se/IFThor/thorgardenlurbo/UthyrningO-ringen2020

Sponsring: Nu finns ett uppdaterat material att kommunicera med sponsorer (tack Linda Wåhlström som hållit ihop arbetet och alla ni som gett kommentarer). Nu behöver vi några medlemmar som kan dela på det fortsatta arbetet. Hör av dig till styrelsen om du kan tänka dig hjälpa till med detta!

Fiberdragning ska göras i området kring Lurbo. Styrelsen håller i kontakter kring detta och har lämnat synpunkter för att grävningen ska påverka användningen av Thorgården så lite som möjligt.

Thorsdagsträningar (varje torsdag) är igång och på försök är det Lurbovärdarna som ska ordna med soppa. Hör gärna av er till styrelsen om ni inte tycker detta fungerar när ni är Lurbovärdar. För att underlätta för Lurbovärdarna tar de som tränar hand om städning av dam/herrdusch samt hjälper till med undanplockning och disk i köket efter soppan.  

Kontroll av registerutdrag för ledare delegeras till ungdomskommitténs sammankallande, Per Jemth.

Ny klubbreporter till UNT för IF Thor sökes! Stort tack till Karin Lindell som på ett mycket bra sätt i flera år sett till att IF Thor orientering har synts i UNT. Om du som läser detta kan tänka dig skriva till UNT efter tävlingarna kommande säsong, hör av dig till styrelsen!

Gott och blandat: Svenska spel har delat ut Gräsrotenpengar och IF Thor fick då 2410:-. Strandpromenaden längs Ekoln med ramper klara från Lurbo är nu invigd. Arv på 5000:- har donerats av Elsie Ekedahl. Det speciella bankgironumret för gåvor till "Gamla Thorares fond" ska upphöra, men det går bra att skicka till huvudkassans bankgiro och meddela vad det gäller. Den numera upphörda föreningen Gamla Thorare hade en årsavgift på 100:-/år som gick till den fond som fortfarande delar ut stipendier till förtjänta Thor-ungdomar.

Kommande styrelsemöten är planerade till 13/1 och 17/2. Årsmötet för IF Thor blir den 23/3. Senaste dag för motioner är 10/2.

Kontakta gärna via mail till This is a mailto link

Skribent: Ammie Berglund
Epost: Adressen Gömd

Webbsida under konstruktion!

Orienteringen finns ännu på
ifthor.se/orientering

instagram @ifthorol

 

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!