Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo januari 2020

18 JAN 2020 11:27
  • Uppdaterad: 18 JAN 2020 11:27

Information till IF Thors medlemmar från styrelsen

Medlemsinformation efter styrelsemöte 13 januari 2020

Dags för årsmöte! Måndagen den 23 mars är det årsmöte i IF Thor. Ammie sammanställer verksamhetsberättelsen. Alla texter skickas till This is a mailto link senast den 10/2. Valberedningens arbete pågår. Motioner ska skickas in till styrelsen senast 10/2!

Ni vet väl om att IF Thor har ett kansli? Där jobbar Roland Bystedt sedan många år med att hålla koll på föreningens administration. Bland annat ser han till att våra aktiviteter registreras och ger aktivitetsstöd till föreningen. Roland är även klubbens bingolotto-expert som säljer lotter för klubben i affärshuset Kvarnen på fredagar.

Trafikpolicy – varför då? För att det är jätteviktigt att vi inom idrottsrörelsen tänker efter före när vi rör oss i trafiken, för att öka säkerheten och minska olycksrisken. Styrelsen har fastställt en trafikpolicy i linje med Riksidrottsförbundets, med riktlinjer för krav och rutiner för den som ställer upp som förare till/från träningar och tävlingar i IF Thor. Läs mer i trafikpolicyn på hemsidan!

Friidrottstävlingar för Thorare? Friidrottsförbundet har nytt resultatsystem som kräver tillgång till Idrottonline-uppgifter. Om en medlem i IF Thor har registrerat friidrott som ”aktiv idrott” ska det gå att både anmäla sig till tävlingar och komma med i resultatrapportering i arrangemang inom friidrott. Har du frågor hör av dig till This is a mailto link

Thorpeden – nr 2 2019! Nu finns klubbtidningens senaste nummer att hämta hem via hemsidan i Idrottonlinehttps://idrottonline.se/IFThor/Orientering/Thorpedenklubbtidning

Thorgården – att hyra för O-ringenlöpare! Fram till 31/1 går det att boka direkt via oss i IF Thor. Sprid gärna info att Thorgården är ledigt, kanonboende på cykelavstånd till det mesta under O-ringen via era sociala medier så hoppas vi att någon nappar. Nästa steg är att lägga ut Thorgården för uthyrning via O-ringen (då får vi inte hela intäkten). Länka till denna info: https://idrottonline.se/IFThor/thorgardenlurbo/UthyrningO-ringen2020

Nya fönster! IF Thor har fått 68000:- på en ansökan från kommunen för fönsterbyte på övervåningen i Thorgården, och vi ska lägga 68000:- från föreningen. Det här är exempel på uppdrag inom Lurbokommittén. Denna kommitté kommer behöva förstärkning med fler medlemmar framöver. Hör gärna av dig till styrelsen om du är intresserad!

Skridskosektionen har flyttat allt material från sitt förråd vid Studenternas IP till Lurbo (material är nu placerat till vänster i ladan).

Kommande arrangemang under våren att skriv in i sin kalender (roligt vara funktionär!)

  • Påskäggs-OL på skärtorsdagen den 9/4 vid Thorarnas plats nedanför Slottet.
  • Uppsala möte 25/4 i södra Lunsen
  • U-ringen i maj 

Hälsingelägret orientering! Jörgen Hellgren som i år tar ansvar för detta roliga orienteringstävlingsläger skickar ut inbjudan snart.

Fler årsmöten: OL-alliansen (kartfrågor) har årsmöte där IF Thor representeras av Yngve och Johan O (27/1 kl 18.30 OK Linnés klubbgård). Ordförande Esbjörn representerar IF Thor på Upplands orienteringsförbunds (UOF) årsmöte den 4/3 på OK Linnés klubbgård.

Nästa styrelsemöte är 24/2. Och igen: Årsmöte den 23/3. Senaste dag för motioner är 10/2.

Kontakta gärna via mail till This is a mailto link

Skribent: Ammie Berglund
Epost: Adressen Gömd

Webbsida under konstruktion!
Orienteringen även här:
ifthor.se/orientering
https://idrottonline.se/IFThor-Orientering/
instagram @ifthorol

Stötta IF Thor - köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!