Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo juni 2019

02 JUL 2019 22:49
Medlemsinformation efter styrelsemöte 11 juni 2019
  • Uppdaterad: 02 JUL 2019 22:49

Lurbokommittén har hand om Thorgårdens olika byggnader. Aktuella projekt är nytt tak på ladan och skötsel av ny avhärdare i brunnen som kräver tillförsel av salt. Förutom stora huset som man kan hyra med/utan övernattningsmöjligheter och dam/herrbastu finns även möjlighet att hyra Annexet bredvid kansliet med några bäddar och ett pentry. Styrelsen beslutade om prissättningen 400:-/natt vardagar och 500:-/natt helger för hyra av annexet. Aktuella priser visas under fliken ”Thorgården Lurbo” på hemsidan: idrottonline.se/IFThor/

Nya Lurbovärdslistor har skickats ut till de som redan står med i listorna, men fler medlemmar behöver komma in i ”systemet”: hör av er till This is a mailto link så fixar vi det! Nästa Lurbofixardag blir den 6 oktober (mer info när det närmar sig).

Ny kommitté i orienteringssektionen! Karin Hannrup kommer tillsammans med Cecilia Olsson och Jonas Andersson dra igång en tränings/motionskommitté där även vår rutinerade träningsansvariga Dorothe Spillman kopplas in. Cecilia tar med sig Naturpasset in i gruppen. Hör av dig till This is a mailto link om du vill vara med! Redan i augusti kommer man se till att IF Thor ordnar en Upplands-motionsorientering där alla som vill träna och prova på orientering välkomnas. Aktuell info om motionsorienteringar i Uppland hittar ni här: www.motionsorientering.se/uppsala

I höst/vinter testar vi att ha Thorsdag varje torsdag och tar hjälp av Lurbovärdarna för att ordna enklare soppa/mackor efter träningen. Förhoppningen är att fler fortsätter träna även under höst/vinter och att vi får en naturlig träffpunkt på klubbgården där alla som vill kan ses på torsdagar.

Bingolottoförsäljningen i slutet av maj blev rekordstor, men tyvärr räckte det inte till finalplats. Vi sålde dock 180 lotter vilket gav 3100:- till klubben. Tack alla ni som stöttade föreningen genom att sälja och köpa lotter (hoppas ni vann också!). Mer info om bingolott-försäljningen i kommande nummer av Thorpeden.

En ny gångväg nedanför Thorgården mot Hågaån ingår i kommunens projekt med promenad/cykelstråk längs hela stranden till Ekoln. Det kommer finnas ett par anslutningar från klubbgården upp till de träramper som byggs.

Material till O-ringen 2020: Inge Larsson som samordnar detta håller på att få ihop bemanningen under vecka 31-33 när det kommer landa massor av material från O-ringen 2019. Ju fler från IF Thor som kan hjälpa till, desto bättre för klubbens ekonomi! Hör av dig till Inge om du kan hjälpa till: This is a mailto link eller anmäl dig direkt via länken här (senast 15 juli): http://www.ifthor.se/orientering/training/traininginfo.php?pass=16275

Medlemsavgifter: många har inte betalat ännu – håll koll i din epost efter faktura! Om du inte fått något, kolla upp så att du har aktuell epostadress registrerad i idrottonline!

Nästa styrelsemöte: måndag 26/8

Kontaktuppgifter:

IF Thor styrelse: This is a mailto link

Ammie Berglund/Sekreterare

Skribent: Ammie Berglund
Epost: Adressen Gömd

Webbsida under konstruktion!
Orienteringen även här:
ifthor.se/orientering
https://idrottonline.se/IFThor-Orientering/
instagram @ifthorol

Stötta IF Thor - köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!