Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo maj 2019

24 MAJ 2019 20:23
Nytt medlemsinfo efter styrelsemöte 13 maj: om Idrottonline, tävlingskläder och att vi ska arrangera Raiden i höst!
  • Skapad: 24 MAJ 2019 20:23

Information till IF Thors medlemmar från styrelsen

Medlemsinformation efter styrelsemöte 13 maj 2019

IdrottOnline är ett verksamhetssystem som är byggt utifrån att idrottsföreningar ska kunna ha hemsida, medlemsregister, ansöka om aktivitetsstöd och administrera utbildningar mm på ett och samma ställe. Eftersom IF Thor är ansluten till riksidrottsförbundet har vi tillgång till Idrottonline helt kostnadsfritt. Hantering av personuppgifter sker säkert via Idrottonline och det är mycket det som gör att styrelsen beslutat att kommunikation och närvaroregistrering ska ske via Idrottonline. Viktigt att veta är att du som medlem själv måste kontrollera och uppdatera dina kontaktuppgifter i Idrottonline! Om du markerar att mobilnummer får visas för inloggade så kan ledare också snabbt och enkelt få tillgång till mobilnummer vid behov, till exempel om några saknas efter träningen.

OL-kläder. IF Thor har avtal med företaget Noname för att köpa nya klubbkläder (det hindrar inte att man köper andra kläder) och för det behöver vi ”tagga” dem i bilder från aktiviteter. Till hösten kommer det synas tydligare vem som är ledare i IF Thor – ledarvästar kommer köpas in.

Uppsala möte genomfört med knappt 1000 deltagare. Tack alla ni som hjälpte till med arrangemanget! Den 28 maj arrangerar IF Thor en deltävling i U-ringen och samtidigt Motionsorientering. Hjälp gärna till där och gärna också i höst igen: IF Thor arrangerar Raiden den 19 oktober. Tack Josefin Bengtsson som tagit på sig att vara tävlingsledare.

En workshop kring orienteringssektionens organisation har genomförts och deltagarna var eniga om att det behövs en sammankallande för arbete med sponsring. Styrelsen ska hjälpa till med rekryteringen av en sådan person – om du är intresserad, kontakta oss!

SISU-utbildningar och egna Lärgrupper är två smarta sätt att öka kompetensen inom klubben. Det finns färdiga utbildningar men även möjlighet att skräddarsy utbildning efter önskemål. Hör av dig till styrelsen om ni vill ha mer information.

Thorgårdens städdag lockade ca 20 medlemmar som hann med mycket på ”göra-listan”. Lurbokommittén kommer göra en ny husesyn över olika byggnader så det kommer säkert finnas mer att göra framöver!

Nästa styrelsemöte är måndag 10 juni.

Kontakt: This is a mailto link

Skribent: Ammie Berglund
Epost: Adressen Gömd

Webbsida under konstruktion!
Orienteringen även här:
ifthor.se/orientering
https://idrottonline.se/IFThor-Orientering/
instagram @ifthorol

Stötta IF Thor - köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!