Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo oktober 2019

15 OKT 2019 21:05
Medlemsinformation efter styrelsemöte 7 oktober 2019
  • Uppdaterad: 15 OKT 2019 21:29

Medlemsinformation efter styrelsemöte 7 oktober 2019

Upplands orienteringsförbund (UOF) är bra att vi samverkar med! Helena Ekbrink från IF Thor är med i UOF-styrelsen och kontaktperson för arrangemangsfrågor.

Utvärdering av våra arrangemang behövs för att se om vi gör rätt prioriteringar: arbetsinsatser i förhållande till intäkter och vilja hos medlemmar att ställa upp som funktionärer. Vad ska vi satsa på inom IF Thor och varför? Styrelsen kommer ta upp frågan kommande möte och då titta på ekonomiskt utfall från genomförda arrangemang och enkätsvar som vi får in från er som hjälpt till med årets arrangemang (enkäter för stafett-DM och Raiden skickas ut inom kort!).

Funktionär under O-ringen kan man vara som medlem i IF Thor. Känner du någon som vill hjälpa till men som inte är medlem än: utan kostnad kan man registreras som Prova på-medlem i vår förening! Intäkten till IF Thor går via O-ringens ersättningmodell för olika uppgifter.

Tack Caje som initiativtagare till Svampdag och till försäljning av Klubbkort (3150:- i vinst!).

Uthyrning av Thorgården vid O-ringen 2020: Styrelsen har beslutat att vi enbart hyr ut gården som helhet (26 bäddar totalt) till en grupp/klubb och i befintligt skick (utan extra investeringar för tält/husvagnar) för 40.000:- för lö-sö O-ringenveckan. Sprid gärna information om detta via era sociala kanaler så hoppas vi att någon klubb är intresserad! Reklam kan även göras för att hyra veckan före O-ringen (lö-fre) för 20.000:-. Intresseanmälning ska göras via vanliga uthyrningsvägen (Maria Karlsson): This is a mailto link. Länk till information om Thorgården med nya uppdaterade bilder på lokalerna finns på nya hemsidan: https://idrottonline.se/IFThor/thorgardenlurbo

Viktig information om parkeringen vid Stall Lurbo: Parkeringen ovanför Thorgården/Lurbo ägs av stallet som ligger där. Vi har inget avtal för nyttjande av parkeringen, men får i nuläget använda den i mån av plats och om vi hänsynsfullt endast ställer bilar i den övre delen av parkeringen (bort från stallet). Vi får alltså inte ställa bilar i närheten av stallet. Dessutom är det förtur för hästar som behöver passera! Visa hänsyn, så hoppas vi att det kommer gå bra i fortsättningen! Vi behöver nu ha någon från IF Thor fungerar som parkeringsvakt vid våra arrangemang i Lurbo (inklusive OL-skola, Thorsdagar mm) som säkerställer att vi inte parkerar för nära stallet.

Thorgården ska få lite bättre utebelysning och gården ska också bli ompysslad under höstens städdag: välkommen den 19/10 (kl. 10-14) att hjälpa till, Lurbokommittén styr upp dagen med listor på vad som behöver göras!

Lurbopärmen i köket är nu uppdaterad med laminerade checklistor och städrutiner för Lurbovärdar (röd/grön/blå/gul-veckor), och denna information finns även digitalt på nya hemsidan (tack Linda!): https://idrottonline.se/IFThor/thorgardenlurbo/lurbovardar/lurbovardar-informationsmaterial

Taket på ladan är klart!!! Stort tack till Göran Falk och Yngve Ekeberg som arbetat så otorligt mycket med detta, och så bra och snyggt det blev!

Raiden har fått positiva kommentarer av deltagarna efteråt på plats och även i sociala medier! Stort tack till alla som hjälpte till att ordna arrangemanget i år!

 

Nästa styrelsemöte är den 2 december – om du har något du vill att styrelsen tar upp, maila till This is a mailto link

Skribent: Ammie Berglund
Epost: Adressen Gömd

Webbsida under konstruktion!
Orienteringen även här:
ifthor.se/orientering
https://idrottonline.se/IFThor-Orientering/
instagram @ifthorol

Stötta IF Thor - köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!