Hoppa till sidans innehåll

Information från styrelsemöte 24 aug

03 SEP 2020 10:15
  • Uppdaterad: 03 SEP 2020 10:15

Ladda ner här>

Medlemsinformation efter styrelsemöte 24 augusti 2020

COVID19-pandemin och träningar:  Vi fortsätter enligt riktlinjer från Folkhälsomyndigheten. Möts bara när vi är friska och håller avstånd. Information finns på hemsidan.

 

Hög OL-träningsaktivitet i klubben! Vanliga och ovanliga träningar på gamla och nya kartor, OL-skola och Thorringen: roligt att det är full fart på IF Thor orientering! Det har kommit igång lite enklare tävlingsarrangemang i distriktet, men ungdomstävlingen Daladubbeln har nyligen meddelat att man ställer in årets upplaga.

 

Hemsidor inom IF Thor – nuläget: Tyvärr har det inte gått att få fram en ny anmälningsfunktion som är lika smart som den på vår gamla hemsida. Läget för våra hemsidor:

  • Idrottonline.se/IFThor: hemsida för föreningen med allmän info, här ansöker man om medlemskap och all info om Thorgården (vår klubbgård i Lurbo) finns på denna sida. Med ett klick i menyn på ”Orientering” så hamnar man på:
  • Idrottonline.se/IFThor-Orientering: hemsida för orienteringssektionen inom IF Thor, med info om ungdomsverksamhet, träningar och tävlingar. Här finns också Lurboken där man kan skriva inlägg (och prenumerera på inlägg). Klick på Kalendern visar många aktiveter som är parallellt inlagda då vi har flera undergrupper i t ex OL-skolan. Bitvis svårt få överblick. Och i nuläget ingen rutin för anmälningar till aktiviteter. Därför har vi i nuläget kvar gamla hemsidan och den har en tydlig kalender:
  • Ifthor.se/orientering: gamla hemsidan som fortfarande innehåller mycket gammal info som ska plockas bort (när någon har tid/ork/kompetens att göra det). Kalendern uppdateras med aktuella träningar och här har vi alltså anmälningsfunktionen: ett smidigt sätt att anmäla sig till träningar eller t ex att man vill måla till helgen 😊.

 

Parallellt med hemsidorna finns i nuläget även en mailgrupp som kallas Tholmailen. Där skickas t ex Dorothes veckobrev ut om kommande veckas träningar och tävlingar. Om du vill ansluta dig till Thol-mailen kan du kontakta Annika Ridell på This is a mailto link.

 

 

Thorgården: Efter vårens och sommarens målnings-insatser återstår nu södra gaveln på Thorgården som ska målas inom kort (se separat utskick om det och anmälan HÄR).

 

Klubben söker uthyrningskontakt. Uppgiften innebär att svara på förfrågningar och se till att vi får in signerade kontrakt. Nyckelutlämning och slutkontroll sköter Lurbokommittén och Lurbovärdarna. Hör av dig till Jonas om du är intresserad: This is a mailto link.

 

Utbildning för ledare i orientering: SISU Uppland ordnar grundkurs för tränare, från 14 år:

Torsdag 2020-11-26 18:00 - 20:30 och Lördag 2020-12-12 08:30 - 16:30

Mer info finns här: https://educationwebregistration.idrottonline.se/home/index/1371454

Sammanlagt ca 25 lektionstimmar à 45 minuter (egna studier via webb, fysisk träff/träffar, hemuppgift). Intresserad? Hör av dig till Linda Wåhlström This is a mailto link

 

Ekonomin: är fortfarande god och stabil i IF Thor trots rådande omständigheter.

Nästa styrelsemöte sker den 5 oktober. Kontakta gärna via mail till This is a mailto link

Skribent: Ammie Berglund
Epost: adressen gömd

Webbsida under konstruktion!
Orienteringen även här:
ifthor.se/orientering
https://idrottonline.se/IFThor-Orientering/
instagram @ifthorol

Stötta IF Thor - köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!