Hoppa till sidans innehåll

Medlemsinfo februari/mars 2020

07 MAR 2020 08:20
  • Uppdaterad: 07 MAR 2020 08:17

Information till IF Thors medlemmar från styrelsen

Medlemsinformation efter styrelsemöte 24 februari 2020

Måndagen den 23 mars är det årsmöte i IF Thor, kl 19 i Lurbo. Verksamhetsberättelsen går att läsa HÄR via hemsidan i Idrottonline när du loggat in. Om du behöver hjälp att logga in i Idrottonline: kontakta Roland på kansliet This is a mailto link.

Uthyrning av Thorgården under O-ringen: Thorgården har nu lagts ut för uthyrning via O-ringen (länk till boende via o-ringen).

Lurbokommittén – behöver förstärkning! Maria Karlsson som gjort en superviktig insats med att hålla i uthyrningarna och kommunicera med Lurbovärdarna slutar efter årsmötet. Per Bucht som tagit hand om de flesta nyckelutlämningarna/städbesiktningarna under året kan tyvärr inte fortsätta med det. Lurbovärdarna kommer behöva ta hand om detta framöver, Per kan dock hjälpa till som backup. Inkomster från uthyrningar täcker kostnaderna för klubbgården, viktig del i verksamheten alltså. Kan du tänka dig hjälpa till, kontakta styrelsen!

Påminner om kommande arrangemang under våren (roligt vara funktionär!)

  • Påskäggs-OL på skärtorsdagen den 9/4 vid Thorarnas plats nedanför Slottet. Sponsorsavtal med UNT är klart för 2020, vi har stora möjligheter att utöka vår egen försäljning under påskäggs-OL, vilket kan ge mer pengar in i Thor-kassan! Anmäl dig som funktionär här:

http://www.ifthor.se/orientering/training/traininginfo.php?pass=16513

Hälsingelägret orientering! Jörgen Hellgren ansvarar för detta roliga orienterings-tävlingsläger och du anmäler dig här: http://www.ifthor.se/orientering/training/traininginfo.php?pass=16500

Workshop om sponsringsfrågor: under våren kommer styrelsen kalla representanter från de olika kommittéerna och alla intresserade medlemmar för att ta få till en grupp som kan arbeta vidare med detta inom IF Thor. Styrelsen har hittills uppdaterat underlag som kan användas för samtal med sponsorer och skrivit nya avtal med UNT, HSB och Svensk e-identitet. Nu behöver nya steg tas för att få fart på arbetet igen, eller – ska vi höja medlemsavgifter och/eller arrangera fler tävlingar istället för att arbeta med sponsring?

Byggnadsplaner i norra Lunsen. Under mars/april sker samråd om kommunens förslag till fördjupad översiktsplan för Bergsbrunna/sydöstra stadsdelarna. Detta kommer påverka skogsområden där vi brukar träna och tävla i orientering. Styrelsen har kontakt med OK Linné för att ev göra någon gemensam skrivelse och lämna in synpunkter från föreningen. Håll utkik och gör din röst hörd du också! Kommun-info om detta finns här: https://bygg.uppsala.se/planerade-omraden/sydostra-stadsdelarna/

Deltagande i O-ringen Uppsala för medlemmar. Förutsatt att man jobbar som funktionär för IF Thor så kan man anmäla sig till och springa öppen bana om det passar med planeringen av uppgifterna som funktionär. För deltagande i tävlingsklass under veckan kan man få godkännande av ordförande/styrelsen om man har särskilda skäl (t ex jubileumsår) under förutsättning att man inte har terrängkännedom om något av tävlingsområdena och att man ändå jobbar som funktionär.

Kontakta gärna via mail till This is a mailto link

Skribent: Ammie Berglund
Epost: Adressen Gömd

Webbsida under konstruktion!
Orienteringen även här:
ifthor.se/orientering
instagram @ifthorol

Stötta IF Thor - köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!