Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från Upplands orienteringsförbund


Upplandscupen del 3

(2019-09-21 20:30)
Upplandscupens del 3 2019 ordnade Rasbo i Skyttorp. Vann gjorde Linnés Hallonbåtar. Totalt leder Linnés skumbananer för Linnes hallonbåtar och Lännakatten. Glöm inte att anmäla löparna som vanligt till finalen som Olgy arrangerar i Skepptuna.
 

Problem med UOF Instagram

(2019-09-14 07:51)
Vi har f n problem med inloggningsuppgifterna till UOF Instagramkonto. Vi hoppas få igång instagram under dagen så att vi kan leverera bilder från USM.
 
Mitt under pågående USM uppdaterar vi dessutom ställningen i Uppland League!
 
Efter Skyttorpslången - uppdaterad ställning i Uppland League!
 
Upplandscupens del 2 avgjordes på medel-DM som Rodhen arrangerade. Lännakatten vann deltävlingen och i totalställningen är nu Lännakatten och Linnés skumbananer i delad ledning. Spänningen är total inför del 3.
 
Upplandscupens första deltävling 2019 avgjordes på Lång-DM 1 september. Waxholm och Vallentuna-Össeby arrangerade en fin tävling. Upplands ungdomar gjorde många fina prestationer. Linnés skumbananer, lakritsbåtar och hallonbåtar leder nu.
 
Har du nyligen deltagit i någon tävling ingående i Uppland League? Kolla in länken nedan för att se hur du ligger till!
 
På söndag 1 september startar årets upplaga av Upplandscupen. Den första deltävlingen går av stapeln på Lång-DM som arrangeras av Vallentuna-Össeby OL tillsammans med Waxholms OK.
 
I Uppland League 2019 återstår 7 deltävlingar. I länk nedan kan du se aktuellt läge!
 
Upplandscupen närmar sig med stormsteg men - för att kunna vara med måste Dina ledare anmäla er klubbs lag. Senast den 25 måste vi på UOF ha laganmälningarna! Notera de ändrade datumen...
 

Distriktslägret 2019

(2019-06-11 19:17)
Årets distriktsläger i Gåvsta lockade ca 130 ungdomar från hela Uppland med fina träningar och övernattning i gympasal med alla klubbar. Här följer ett referat av Emil Åberg, OK Linné.
 

Läget i Uppland League

(2019-06-03 08:22)
Nu finns en sammanställning över läget i Uppland League!
 
Under året har Uppland lagt om ungdomsklasserna, genom att ta bort kort-klasserna och ersatt dessa med U-klasser. Årets ändring var ett test, och nu är det dags att utvärdera.
 

Upplandscupen är avgjord

(2018-10-02 20:12)
2018 års upplaga av Upplandscupen avgjordes i samband med Vallentuna-Össeby's tävlingar i helgen, i ett vackert höstväder. Som vanligt var det många spända ungdomar som ställde upp sig på startlinjen.
 
Nu är det snart dags för final i Uppland League. I några klasser har segraren en stor ledning, medan det är väldigt jämnt i andra klasser. Det blir extra spännande eftersom finalresultatet måste räknas in, och dessutom med högre poäng.
 
12

Webbsida under konstruktion!

Orienteringen finns ännu på
ifthor.se/orientering

instagram @ifthorol

 

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: kansli@ifthor.se

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!