Hoppa till sidans innehåll

Lurbovärdar


Vad gör man som Lurbovärd?

Tillsammans håller vi Thorgården i gott skick och få den att bära sig själv ekonomiskt genom att hyra ut gårdens olika lokaler under året. En Lurbovecka innebär städning och kontroll av Thorgårdens olika utrymmen och ibland nyckelutlämning/återlämning samt städbesiktning för uthyrningar. Från hösten 2019 provar vi även en modell där Lurbovärdarna står för soppan efter Thorsdagsträningarna. Om du inte finns med i Lurbovärdslistan ännu, hör av dig så ordnar vi det (se kontaktuppgifter nedan)!

  1. Håll koll på när du är Lurbovärd här i listan! Och kolla eposten, bokningsansvarig skickar mail med information om bokningar så att ni får reda på det i hela gruppen som förinformation.
  2. Sammankallande Lurbovärd (fetstilat namn i Lurbovärdlistan) kommunicerar med gruppen Lurbovärdar för veckan och ser till att gruppen har en plan för hur veckans uppdrag ska genomföras av gruppen.
  3. Kommunikationsstafett: sammankallande Lurbovärd kontaktar nästa veckas sammankallande så att vi får en överföring av information mellan Lurboveckorna om status på Thorgården (städning/utrustning) och spridning av instruktioner om hur man kommer åt nycklarna i de skåp med kodlås som finns.
  4. Thorsdags-träningens sopp-ansvar gäller perioden nov-mars. Klubbträningarna på torsdagarna under vintersäsongen sker från Lurbo. Själva träningarna planeras av en träningsansvarig. Lurbovärds roll är att se till att det finns enklare måltid klar efter träningen från kl. 19. Träningsansvarig meddelar sammankallande Lurbovärd antal deltagare någon dag i förväg och Lurbovärdar införskaffar soppa/bröd/smör/ost. Betalas av deltagarna till självkostnadspris.

Vid problem med Thorgården kontakta Inger Falk 070-5481162 eller Yngve Ekeberg 073-0634962

Vid frågor om Lurbovärdlistan kontakta Ammie Berglund 0709-251561 el: This is a mailto link

AKTUELL LURBOVÄRDSLISTA

Uppdaterad: 09 JUL 2019 11:24 Skribent: Ammie Berglund
Epost: Adressen Gömd

Webbsida under uppbyggnad!

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

Tack för att ni sponsrar IF Thor!