Hoppa till sidans innehåll

Lurbovärdar


AKTUELL LURBOVÄRDSLISTA

Vad gör man som Lurbovärd?

Tillsammans håller vi Thorgården i gott skick och få den att bära sig själv ekonomiskt genom att hyra ut gårdens olika lokaler under året. En Lurbovecka innebär städning och kontroll av Thorgårdens olika utrymmen och ibland nyckelutlämning/återlämning samt städbesiktning för uthyrningar. Från hösten 2019 provar vi även en modell där Lurbovärdarna står för soppan efter Thorsdagsträningarna. Om du inte finns med i Lurbovärdslistan ännu, hör av dig så ordnar vi det (se kontaktuppgifter nedan)!

  1. Håll koll på när du är Lurbovärd här i listan! Och kolla eposten, bokningsansvarig skickar mail med information om bokningar så att ni får reda på det i hela gruppen som förinformation.
  2. Sammankallande Lurbovärd (fetstilat namn i Lurbovärdlistan) kommunicerar med gruppen Lurbovärdar för veckan och ser till att gruppen har en plan för hur veckans uppdrag ska genomföras av gruppen.
  3. Kommunikationsstafett: sammankallande Lurbovärd kontaktar nästa veckas sammankallande så att vi får en överföring av information mellan Lurboveckorna om status på Thorgården (städning/utrustning) och spridning av instruktioner om hur man kommer åt nycklarna i de skåp med kodlås som finns.
  4. Thorsdags-träningens sopp-ansvar gäller perioden nov-mars. Klubbträningarna på torsdagarna under vintersäsongen sker från Lurbo. Själva träningarna planeras av en träningsansvarig. Lurbovärds roll är att se till att det finns enklare måltid klar efter träningen från kl. 19. Träningsansvarig meddelar sammankallande Lurbovärd antal deltagare någon dag i förväg och Lurbovärdar införskaffar soppa/bröd/smör/ost. Betalas av deltagarna till självkostnadspris.

Vid problem med Thorgården kontakta Jonas Andersson 070-2026799 eller Yngve Ekeberg 073-0634962. För info om uthyrningar mejla This is a mailto link

Vid frågor om Lurbovärdlistan kontakta Jonas Andersson 070-2026799/This is a mailto link.

Uppdaterad: 09 JUL 2019 11:24 Skribent: Ammie Berglund
Epost: Adressen Gömd

Webbsida under konstruktion!
Orienteringen även här:
ifthor.se/orientering
https://idrottonline.se/IFThor-Orientering/
instagram @ifthorol

Stötta IF Thor - köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!