Hoppa till sidans innehåll

Lurbovärdar


AKTUELL LURBOVÄRDSLISTA

Vad gör man som Lurbovärd?

En Lurbovecka innebär städning och kontroll av Thorgårdens olika utrymmen och ibland nyckel-utlämning/återlämning samt städbesiktning för uthyrningar. Tillsammans håller vi Thorgården i gott skick och får den att bära sig ekonomiskt genom uthyrning av gårdens olika lokaler under året. Om du inte finns med i Lurbovärdslistan ännu, hör av dig så ordnar vi det!

  1. Håll koll på när du är Lurbovärd här i listan! Och kolla eposten, bokningsansvarig skickar mail med information om bokningar så att ni får reda på det i hela gruppen.
  2. Sammankallande Lurbovärd (fetstilat namn i Lurbovärdlistan) kommunicerar med gruppen Lurbovärdar för veckan och ser till att gruppen har en plan för hur veckans uppdrag ska genomföras.
  3. Färgkodning: Varje vecka är färgkodad i Lurbovärdlistan och innebär olika städuppgifter på Lurbo. För en beskrivning av vad varje färgkod innebär, se städpärmen på Lurbo.
  4. Kommunikationsstafett: sammankallande Lurbovärd kontaktar nästa veckas sammankallande så att vi får en överföring av information mellan Lurboveckorna om status på Thorgården (städning/utrustning) och spridning av instruktioner om hur man kommer åt nycklarna i de skåp med kodlås som finns.

Vid problem med Thorgården kontakta Jonas Andersson 070-2026799 eller Yngve Ekeberg 073-0634962. För info om uthyrningar mejla This is a mailto link

Vid frågor om Lurbovärdlistan kontakta Jonas Andersson 070-2026799.

Uppdaterad: 09 JUL 2019 11:24 Skribent: Åsa Kruys

Webbsida under konstruktion!
Orienteringen även här:
ifthor.se/orientering
https://idrottonline.se/IFThor-Orientering/
instagram @ifthorol

Stötta IF Thor - köp digitala bingolotter!
En digital enkellott ger IF Thor 15 kr (lottpris 50 kr),
och dubbellotten ger klubben 30 kr (pris 100 kr).
Gå in på IF Thors digitala Bingolotto-länk

TACK för ditt stöd!

Postadress:
IF Thor
Lurbovägen 6
75591 Uppsala

Kontakt:
Tel: 018400404
E-post: This is a mailto link

Se all info

VI SPONSRAR 
IF THOR

 

 

 logotype svensk e-identitet

 

 

 logotype house of lola

 

 logotype consulting ab

Tack för att ni sponsrar IF Thor!