Hoppa till sidans innehåll

Arbetsdag/Inflytt 19 september klockan 10:00

01 SEP 2020 21:14
  • Skapad: 01 SEP 2020 21:14

Hej alla Ulvar!

Hoppas att ni haft en skön sommar! Det har varit en minst sagt märklig sommar och utesäsong präglad av Corona. Men nu tar vi nya tag och hoppas att vi kan göra en bra och välplanerad flytt inomhus :)!

Lördag den 19 september är det dags för höstens arbetsdag för inflyttning till Högdalshallen! Då samlas ulvar och tillsammans hjälps åt med att göra i ordning på banan och i stugan i Bromma. Från och med onsdag 23 september kommer träningarna att hållas i Högdalshallen.

Vi träffas klockan 10:00 lördag den 19 september vid klubbstugan i Bromma och fördelar arbetsuppgifter. Ha med er oömma kläder och ett engagerat humör! Vi avslutar arbetsdagen med att grilla och fika så har du några speciella behov vad gäller förtäring - glöm inte att ange detta vid anmälan! Vi ska förstås utforma förtäringen så corona-säkert som möjligt :).

Observera att det inte är någon nybörjarträning lördag 19 september!

Anmäl dig till arbetsdagen via mail till This is a mailto link eller skriv upp dig på listan som hänger på anslagstavlan i stugan. Ju fler vi är som hjälps åt desto fortare går det och roligare!

Nytt för den här innesäsongen att se fram emot är att vi har förlängt måndagsbokningen i hallen fram till klockan 21:00! De med egen utrustning kommer alltså att kunna träna en timme extra på måndagar, dvs 18:00-21:00 precis som onsdagar. Vi kommer inte ha några söndagstider såsom vi hade förra säsongen. Det har varit svårt att få deltagare till dessa och i vissa fall inneburit sena avbokningar som vi får betala avgifter för.

Njut av sensommarens sista dagar och vi ses på banan :)!

Hälsningar,
Styrelsen, IF Ulvarna BSK

E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IF Ulvarna BSK - Bågskytte
Box 14128
16714 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info