Hoppa till sidans innehåll

IF Ulvarna Arbetsdag/utflytt lördag 27 april kl. 10:00 i Bromma

28 MAR 2019 22:00
  • Uppdaterad: 28 MAR 2019 22:00

Hej Ulvar!
Först lite info om påsken, det är ingen nybörjarträning påskafton lördagen 20 april. För de med egna bågar har vi dock hallbokningen kvar och det ser ut just nu att någon med kort kommer vara i hallen.
Därefter är utesäsongen på gång och vi börjar med arbetsdag/utflytt lördag 27 april kl. 10:00 i Bromma. Hoppas att alla är fulla av krafter efter en förhoppningsvis vilsam påskhelg!
Vintern och människor har tyvärr inte varit snälla mot banan. Dels har stora träningsbutten blåst omkull i höstens stormar och är endast provisoriskt lagad. Dessutom har vi senaste veckan haft besök på banan som tyvärr resulterade i nedrivna tak och delvist förstörda buttar.
Ni som ännu inte anmält er kan anmäla sig via e-post till This is a mailto link eller skriva upp dig på listan som hänger på anslagstavlan i Högdalshallen. Vi hoppas att så många som möjligt kan vara med! 
Vi avslutar arbetsdagen med att grilla och fika tillsammans så har du några speciella behov vad gäller förtäring, glöm inte att ange detta vid anmälan.
För er nya skyttar som kanske inte hittar än till klubbstugan i Bromma så finns vägbeskrivning på hemsidan:
Hälsningar,
Styrelsen, IF Ulvarna BSK

E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IF Ulvarna BSK - Bågskytte
Box 14128
16714 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info