Hoppa till sidans innehåll

Klubbinfo


IF Ulvarna grundades den 10 juli 1929 som en sammanslutning av olika idrotter, under åren har fotboll, bandy, orientering, friidrott, damhandboll, bowling och bågskytte ingått.. Bågskyttesektionen bildades 1950 och är sedan ett antal år en fristående förening, IF Ulvarna bågskytte. Klubben är ansluten till Riksidrottsförbundet (RF) via Svenska Bågskytteförbundet (SBF).

 

IF Ulvarna bågskytte är en klubb med en bred tävlingsverksamhet inom både tavel-, fält-, jakt-, och 3D skytte. Under åren har många svenska mästerskapstitlar gått till skyttar i klubben och flera världsmästare har börjat sin karriär här. Klubben är inte bara tävlingsinriktad, många av medlemmarna tävlar inte utan kommer för den trevliga gemenskapen och skjuter för nöjes skull.

 

NYBÖRJARVERKSAMHET

Bågskytte är en idrott som passar alla, gamla som unga, tjejer som killar, vilket gör det till en idrott som hela familjen kan glädjas åt. Vill man prova på anordnar vi introduktionskurser flera gånger per år. Efter genomförd kurs har man möjlighet att bli medlem till en subventionerad avgift. Då det är svårt att veta vilken bågskytteutrustning som passar, innan skytten har tränat upp styrka och en stabil grundteknik, råder vi våra nya medlemmar att nyttja de bågar och pilar som klubben tillhandahåller.

IF Ulvarna BSK - Bågskytte

Bildad 1950-01-01
Föreningsnummer 39815-10
Postadress Box 14128
16714 Bromma
Telefon [saknas] Information
E-post This is a mailto link...
Hemsida http://www.ulvarna.net/
PlusGiro 198333-7
Organisationsnummer 802411-5845
Föreningens hemsidor

Postadress:
IF Ulvarna BSK - Bågskytte
Box 14128
16714 Bromma

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link...

Se all info