Hoppa till sidans innehåll

Nyanställda i föreningen

16 AUG 2020 20:46
Nu har vi riktigt glada och trevliga nyheter!
  • Uppdaterad: 16 AUG 2020 20:46

Ebba

Från och med den 1 september är Jimmy Ekstedt och Ebba Övrum anställda på 50% i föreningen. Jimmy kommer att vara sportchef och jobba med föreningsutveckling och Ebba är i första hand friståendetränare. De kommer att jobba tre vardagar i veckan hos oss och dessutom jobbar de halvtid i en annan förening.

De presenterar sig så här:

Ebba Övrum är 23 år och har sedan tidigare varit heltidsanställd inom Västerås Gymnastikförening. Ebba har under det senaste året i Västerås GF arbetat med att utveckla friståendekompetensen hos både tränare och gymnaster. Hon har även fungerat som chefsassistent och haft hand om administrationen kring Västerås GF:s utvecklingsarbete.

Ebba har innan sin anställning varit aktiv tränare under många år i Västerås GF och har även varit tränare i GT Vikingarna. Bland tidigare meriter som tränare finns bland annat två SM-guld.

Jimmy Ekstedt

För de som har varit med några år inom truppgymnastiken behöver Jimmy knappast någon närmare presentation, han är en av Sveriges främsta tränare med en gedigen meritlista. Han har bland annat varit ansvarig för GT Vikingarnas elitverksamhet med extremt gott resultat både nationellt och internationell, så som JSM-guld fem år i rad, SM-silver, NM-silver och JEM-silver.

Innan GT Vikingarna arbetade han i den isländska toppklubben Stjärnan, där han var en av nyckelpersonerna bakom deras framgång. Stjärnan är idag en av de mest framgångsrika truppklubbarna i Norden.

Under de senaste två åren har Jimmy arbetat som Sportchef och Truppchef i Västerås Gymnastikförening. Arbetet har bland annat bestått av att anordna större arrangemang, så som tävlingar och uppvisningar. Jimmy har även ansvarat och drivit Västerås GFs truppdel som bestått av cirka 300 gymnaster samt ett 30-tal tränare. Jimmy är även en eftertraktad utbildare och håller i redskapskurser såväl i Sverige som resten av Europa.

Skribent: Lotta
Epost: Adressen Gömd

Certifieringslogga

 

Sparbanksstiftelsen Rekarne

Tusen tack Sparbanksstiftelsen 
Rekarne för de välkomna
bidragen!

 


Gå in och gilla oss på Facebook

Sponsra föreningen på olika sätt!

Eskilstuna-El

Det bästa avtalet med både fast och rörlig kostnad.


Hemmavinsten

Gå med och vinn!
Detta är lotteriet för de lokala
föreningarna i Eskilstuna och

vinstchansen är riktigt hög!

Läs mer 

Handla via sponsorhuset.se
när du gör dina inköp på nätet. Både du och föreningen tjänar på det

När du spelar via Svenska Spel kan du samtidigt göra en insats för föreningen.

______________________________________________________

Vi samarbetar mycket med

SISU Idrottsutbildarna


 

Postadress:
IK EskilstunaGymnasterna - Gymnastik
Sättargatan 3
63229 Eskilstuna

Besöksadress:
Sättargatan 3
63229 Eskilstuna

Kontakt:
Tel: 016515151
E-post: This is a mailto link

Se all info