Hoppa till sidans innehåll

Klartecken för World Cup-spår

19 MAJ 2020 07:39
Äntligen klartecken att börja bygga vårt nya World Cup-spår !
  • Uppdaterad: 19 MAJ 2020 07:39

Destination Jönköping har tillsammans med ett antal cykelklubbar i kommunen ansökt om att få arrangera World Cup-tävling i Mountainbike 2021. Vi väntar på positivt besked om detta i slutet på maj och ett steg i rätt riktning är att vi nu fått OK från Kommun/Länsstyrelse att börja bygga vårt nya WorldCup-spår.

 Vi vill göra denna tredagars-tävling till en lika härlig cykelfest som  EM 2016 blev. För att lyckas med det behöver vi alla hjälpas åt. Uppgifter har fördelats ut på samtliga cykelklubbar och Erik Abrahamsson (som var EM-general) är anställd projektledare för att hålla ihop allt.

 IKHP:s uppgift i detta är att ansvara för banbygge, tävlingsarena och parkering.

 Det som ligger först i tiden är banbygget. Stefan Stolpe är utsedd till banchef med Thomas Bråhn som assisterande och vi kommer att lägga ut information om banbygget och kalla till arbetsdagar framöver med start om ca två veckor. Håll utkik på hemsida och i sociala medier.

 Vi hoppas att du vill vara en del i att sätta Jönköping och Huskvarnaberget på kartan i Cykelvärlden och få ännu en härlig bana att cykla på.

 Väl mött på IKHP när banchefen kallar !

 

Styrelsen IKHP Cykel

/gm Annike Thorén

Skribent: Mikael Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Övriga sidor

 

Sponsorer IKHP - Cykel

 

 

Postadress:
IK Hakarpspojkarna - Cykel
Norra klevliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: This is a mailto link

Se all info