Hoppa till sidans innehåll

Att vara en del av IKHP Friidrott


För att bedriva en säker, bra och utvecklande verksamhet krävs engagemang. Det gemensamma engagemanget som läggs ner visar sig i inte bara i resultat på tävlingsarenan utan även som en stimulerande, utvecklande och rolig fritidsaktivitet där alla ska känna sig välkomna oavsett ambitioner och tävlingsresultat.

Ju fler folk vi är som delar på ansvaret och utvecklar verksamheten, desto större förutsättningar för att lyckas har vi. Vill du vara med i någon av våra arbetsgrupper kontakta då This is a mailto link.

Förutom betald medlemsavgift och träningsavgift finns det dock vissa krav som vi ställer på de som är med och deltar i verksamheten.

1. Varje familj ska ställa upp på vid ett visst antal funktionärstillfällen per år (gäller ej de som är med som ledar i någon träningsgrupp eller om man är med i någon av våra arrangemangsgrupper)

2. Varje träningsgrupp ska vid ett tillfälle om året ansvara för tipspromenaden eller serveringen vid IKHP-stugan (information om datum kommer gå ut minst en månad i förväg).

Uppdaterad: 13 JAN 2020 08:27 Skribent: Anders Grönvall
E-post: This is a mailto link

Övriga sidor

Sponsorer IKHP Friidrott

 

Beställning av kläder

Klubbshopen för beställning av kläder via Trimtex hittar ni här.

Årsbästastatistik

Friidrottssektionens arrangemang


 

 

 

 Följ oss på social medier:

 

Medlemsgrupp

 

Öppen sida

Postadress:
IKHP Huskvarna - Friidrott
IKHP-stugan, Norra Klevaliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: This is a mailto link

Se all info