Hoppa till sidans innehåll

Information


Anmäla till tävlingar 

Anmälan till tävlingar görs normalt via klubben genom att gå till klubbens anmälningssystem (klubben gör sedan anmälan till arrangören). I vissa fall  (främst långlopp) får man anmäla sig själv. Det gäller även tävlingar som inte finns i listan i anmälningssystemet.

Har man anmält sig till en tävling förutsätter vi att man också deltar i de grenar man anmält sig till.

I anmälningsstystemet finns länk till inbjudan där klasser och grenar framkommer. Ange namn, födelseår, tävlingsklass och gren/ar vid anmälan. I vissa fall måste även årsbästa anges men det framkommer då av inbjudan.

Anmälan via IKHP:s anmälningsssytem ska i regel göras dagen innan anmälningstiden går ut enligt inbjudan.

För att anmäla sig till tävling som deltagare för IKHP ska man vara medlem och ha betalat sin medlemsavgift och sin tränings/tävlingsavgift. 

 

Aktuella tävlingar

Tävlingar som är aktuella uppdateras regelbundet i anmälningssystemet. Vi skickar också ut mail med tävlingar, får man inte mail från sektioenen, anmäl då det till This is a mailto link. Förutom de tävlingar som framkommer i anmälningssystemet finns det många fler tävlingar. Dessa går att hitta under bland annat www.friidrott.se eller www.smfif.se.

Missar man att anmäla sig i tid via anmälningssystemet får man själv kontakta arrangören för eventuell efteranmälan. Då ska även eventeull efteranmälningsavgift betalas till IKHP (se nedan)

Anmälningsavgifter

IKHP står för anmälningsavgiften för de tävlingar som finns i listan i anmälningssystemet (under förutsättning att man betalat medlems- och träingsavgift). Sektionen står för max 200 kr per tävling i startavgifter. I de fall (främst långlopp) där man anmäler och betalar själv får man söka ersättning i efterhand för startavgiften. 

Sektionen står inte för eventuella efteranmälningsavgifter och eller avgifter för tävlingar/grenar som man inte startar i utan giltigt skäl (tex sjukdom eller skada). Dessa avgifter ska betalas in till sektionen på bankgiro 920-2987 (ange namn och "anmälningsavgift på inbetalningen). 

Anmälningsavgiften är en av sektioenens största kostander och det är viktigt att vi gemensamt sköter anmälningsrutinerna för tat både minimera kostnaderna och arbetstiden för anmälan till tävlingar. 

Resa till tävling

 

Som regel är man själv ansvarig för att ta sig till tävlingarna men i vissa fall anordnar IKHP resan och i vissa fall även övernattning vid tävlingar. I dessa fall går det i förväg ut information via hemsidan, mail, facebook mm. I anmälningssystemet kan man se vilka andra som är anmälda till respektive tävling från klubben för eventuell samåkning.

För mästerskap  (SM, GM, DM) betalar sektioenen ut reseersättning enligt sektionens regelverk. Även ersättning för kost och logi kan förekomma. Kontakta This is a mailto link för information om ersättningsregler. 

 Läs även under "Så här fungerar en tävling" för mer information.

Uppdaterad: 09 DEC 2019 13:49 Skribent: Anders Grönvall
E-post: This is a mailto link

Övriga sidor

Sponsorer IKHP Friidrott

 

Beställning av kläder

Klubbshopen för beställning av kläder via Trimtex hittar ni här.

Årsbästastatistik

Friidrottssektionens arrangemang


 

 

 

 Följ oss på social medier:

 

Medlemsgrupp

 

Öppen sida

Postadress:
IKHP Huskvarna Idrottsklubb - Friidrott
IKHP-stugan, Norra Klevaliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: This is a mailto link

Se all info