Hoppa till sidans innehåll

Ungdomar Full Koll 2, teori

12 JAN 2020 14:19
Nu är det dags att följa upp höstens orienteringsteori för orange grupp, något som vi tyckte var både roligt och lärorikt i höstas.
  • Uppdaterad: 12 JAN 2020 14:19

Teorin riktar sig till de på gul/orange nivå samt de violetta som vill utvecklas för att ta ytterligare ett steg i orienteringsutvecklingen. Det gäller alltså främst er ungdomar som är 12år och uppåt men även yngre som har kommit lite längre inom orienteringstekniken och även ni föräldrar som vill uppdatera er och lära er mer. Vi kommer att köra 2 pass innan säsongen börjar och minst ett pass under vårsäsongen.

Första tillfället är redan lördagen den 25/1. Då inleder vi med att vara med på IKHP´s Stensholmsintervaller för att sedan samlas för att ha teori och äta lunch. Därefter har vi praktik, dvs vi åker ut på en karta och prövar det vi har lärt oss tillsammans med oss ledare. På em/kväll kan det även bli en rolig kvällsaktivitet. Vill du bara vara med på teori och praktik så går även detta bra.

Tillfälle 2 är lördagen den 22/2 med ett liknande upplägg. På em/kväll planerar vi en rolig aktivitet för samtliga ungdomar så skriv även in det i kalendern.

Anmäl dig till båda aktiviterna genom att kommentera artikeln. Ta chansen att bli väl förberedd inför vårens aktiviteter och ha riktigt roliga och lärorika tillfällen tillsammans!! Jättekul om just DU är med!

Frågor? Hör av dig till Åsa (070-0512313) eller Stefan 070-5720811)

//Åsa och Stefan

Skribent: Åsa Eskilsson
Epost: This is a mailto link

Andra sektioner - IKHP

IKHP-Allmänt

IKHP-Cykel

IKHP-Cykel

IKHP-Skidor

IKHP-Triathlon

 

Sponsorer IKHP - Orientering

 

 

 

Direktlänkar

 

Beställning av kläder

 

Klubbshopen för beställning av kläder via Trimtex hittar ni här.

 

Följ oss på sociala medier

           

Postadress:
IK Hakarpspojkarna - Orientering
Norra Klevaliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: This is a mailto link

Se all info