Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Utlandsläger 2020"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Utlandsläger 2020


Nu är det dags att anmäla sig till en av årets höjdpunkter i form av det årliga utlandslägret. Detta år är tanken att vi ska åka till Alicante i Spanien, en klassiker bland de olika alternativen för utlandsläger under vinterhalvåret. Lägret är i första hand tänkt att passa elitgruppen och träningarna kommer därför att ha svart svårighetsgrad. Med detta sagt är detta ett läger som är öppet för alla som klarar av den typen av orientering. Ju fler vi blir, ju roligare har vi så häng med!

Enligt planen kommer lägret att pågå 22/2-2/3. Skulle någon mot förmodan vilja korta ner vistelsen skulle man även kunna resa ned 24/2 och ansluta då. För planeringens skull vore det allra smidigast om så många som möjligt valde alternativ 1.

Resa

Tanken är att vi flyger med Ryanair Göteborg Landvetter- Alicante. Ryanair flyger på lördagar och måndagar. Viktigt att tänka på är att bagage inte är medräknat i grundpriset och därför bör läggas till. Detta görs enklast via att lägga till plus vid köp av biljett. De två resealternativen nedan är det aktuella priset för en vuxenbiljett där plus har lagts till.

Alt 1: 

22/2 Göteborg Landvetter 13.00 - Alicante 16.30

2/3 Alicante 07.00 - Göteborg Landvetter 10.45      1879 :-

 

 

Alt 2:

24/2 Göteborg Landvetter 11.10 - Alicante 14.40 

2/3 Alicante 07.00 - Göteborg Landvetter 10.45   1779 :- 

Boende

Vi kommer att bo i stugor på La Marina precis i anslutning till Guardamar del Segura. De allra festa stugorna utgörs av fembäddsstugor, men även några större stugor finns att tillgå. Stugorna är utrustade med ett mindre kök och vi planerar att laga maten själva.

https://www.lamarinaresort.com/en/alojamiento/bungalows/

Träningar

Tanken är att vi ska nyttja Sun-O’s färdiga träningspaket. Inom 40 minuters restid från boendet finns 19 uthängda träningar av olika slag. Terrängen utgörs i huvudsak av kustnära skogar och sanddyner som sätter tekniken på prov. Flertalet av träningarna är på den välkända kartan Guardamar Norte som ligger precis i anslutning till boendet. Tanken är även att vi om intresse finns åker på en utflyktsdag inåt landet där terrängen skiljer sig kraftigt från kusten. Möjligheter till alternativträning i form av cykel och gym går även att lösa på boedet. För kartklipp och mer information kring träningarna följ länk nedan:

https://sun-o.com/en/camp/alicante-diy-camp/

Tävlingar

Tanken är att vi avslutar lägret med att springa WRE-tävlingar i form av Costa Calida. Tävlingarna utgörs av en långdistans 29/2 och en medeldistans 1/3. Tävlingarna hålls i närheten av Yelca, ca 85 min med bil från boendet. Klasser för alla åldrar finns och i seniorelitklasserna har tävlingarna WRE-status. Mer information om anmälan till tävlingarna kommer senare.

https://www.costacalidaorientacion.net/for-competitors/

Kostnad

Att säga en exakt kostnad är svårt då detta är beroende på hur många vi blir. Ett ungefärligt riktvärde är att kostnaden kommer att landa på mellan 2500-3000 kr per person. I detta ingår boende, träningar och hyrbil. Kostnader som tillkommer är bränsle och mat. Klubben stöttar med en subventionering på 1500 kr för medlemmar i superelit och 800 kr för övriga elitlöpare.

Sista anmälningsdag här på hemsidan är 8/1 och anmälan görs genom en kommentar på denna nyhet. Anmälan är bindande och glöm inte att kommentera vilket resealternativ ni väljer. Viktigt att veta är att det är ni själva som bokar flygresan. 

 

Vid ytterligare frågor är det bara att höra av sig!

Arvid: 072–2135365  arvid.nord@live.se

Gustaf: 070–6414987 gustaf.sparrevik1@gmail.com

Inga nyheter är skapade

Andra sektioner - IKHP

IKHP-Allmänt

IKHP-Cykel

IKHP-Cykel

IKHP-Skidor

IKHP-Triathlon

 

Sponsorer IKHP - Orientering

 

 

 

Direktlänkar

 

Beställning av kläder

 

Klubbshopen för beställning av kläder via Trimtex hittar ni här.

 

Följ oss på sociala medier

           

Postadress:
IK Hakarpspojkarna - Orientering
Norra Klevaliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: kansli@ikhp.se

Se all info