Hoppa till sidans innehåll

Tävling


Tävlingsverksamheten är allt ifrån mindre lokala arrangemang som Ungdomens 5-dagars och Smålands ungdomscup, Pölder OL-Cup, till tävlingsresor i hela Sverige som O-ringen och Daladubbeln (patrullorientering för ungdomar). Vi deltar också på många stafetter och här är det också allt från stafetter i Småland som Lämmeltåget till 25-manna i Stockholm och ungdomens 10-mila. Vårt mål är att alla våra ungdomar, oavsett ålder och nivå, är med på tävlingar och stafetter.

IKHPs gemensamma tävlingsprogram finns i kalendern. Här hittar du de viktigaste ungdomstävlingarna - individuellt och stafett. På dessa tävlingar kommer många av oss ungdomsledare finnas på plats för att hjälpa er. Hör av dig till någon av ungdomsledarna om du har frågor kring tävlingarna eller behöver hjälp att anmäla dig eller få skjuts.

I orienteringsförbundets folder Orientering för nybörjare kan du läsa mer om hur det går till på en orienteringstävling.

För anmälan till orienteringstävlingar används systemet Eventor. Instruktioner om hur man skaffar login där och länk till tävlingskalendern hittar ni här.

Uppdaterad: 11 AUG 2019 21:11 Skribent: Håkan Johansson
Epost: This is a mailto link

Andra sektioner - IKHP

IKHP-Allmänt

IKHP-Cykel

IKHP-Cykel

IKHP-Skidor

IKHP-Triathlon

 

Sponsorer IKHP - Orientering

 

 

 

Direktlänkar

 

Beställning av kläder

 

Klubbshopen för beställning av kläder via Trimtex hittar ni här.

 

Följ oss på sociala medier

           

Postadress:
IK Hakarpspojkarna - Orientering
Norra Klevaliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: This is a mailto link

Se all info