Hoppa till sidans innehåll

Aktuella aktiviteter!

10 FEB 2020 12:26
Hej på er! 2020 är i gång och det är dags att planera in tävlingar och andra aktiviteter tillsammans med klubbkompisar i IKHP. Det som är aktuellt just nu är:
  • Uppdaterad: 10 FEB 2020 12:26

Läger:

Vi planerar att åka på läger 1-3 maj (ev redan från den 30 april om så önskas). Var vi landar är inte helt klart utan kommer delvis att bero på hur många vi blir. Det vi siktar på är att det inte blir alltför långt bort. För att kunna gå vidare i den planeringen behöver vi ett ungefärligt antal på hur många vi kan tänkas bli. Meddela därför ditt intresse till Hanna, This is a mailto link, senast den 21 februari.

Det kommer även att bli ett hemmaläger någon gång i slutet av oktober/början av november. Mer information kommer.

Tävlingar:

De tävlingar som vi vet att några av oss kommer delta i är:

Landsjön runt 26 april

Borås triathlon 30 maj

Horla Triathlon 22 augusti

Den tävling vi vill slå ett extra slag för är Linköping triathlon 7 juni där vi hoppas få ihop flera lag till SM-stafetten. Förra årets deltagare tyckte att detta var en rolig tävling att göra tillsammans. Mer information kommer, men boka in datumet!

Träning:

Utöver den träning vi redan har inlagt i schemat finns möjlighet att haka på friidrottarnas distanspass på söndagar 9.00. Vanligtvis utgår dessa från Kålgårdsarena. Mer information på hemsidan.

 

Hoppas vi ses på flera av dessa aktiviteter och har du förslag på annat vi skulle kunna göra tillsammans maila till Hanna.

Skribent: Tim Hertzberg
Epost: Adressen Gömd

Andra sektioner - IKHP

 

Beställning av kläder

Tävlingskläder från Orca beställs under januari varje år. Träningskläder, överdrag och övriga kläder beställs via Trimtex. Se länk.

 

Följ oss på sociala medier

 

     

Postadress:
IK Hakarpspojkarna - Triathlon
Norra Klevaliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: This is a mailto link

Se all info