Hoppa till sidans innehåll

Välkommen att anmäla dig som funktionär till vårt stora evenemang: Ironman 70.3 Jönköping, 2021

02 AUG 2021 08:50
Nu drar vi igång rekryteringsarbetet gällande funktionärer inför höstens stora evenemang där IKHP är värd.
  • Uppdaterad: 02 AUG 2021 08:50

Hej IKHP-medlem ! 

Nu drar vi igång rekryteringsarbetet gällande funktionärer inför höstens stora evenemang där IKHP är värd. I vecka 37 är det dags för oss att välkomna upp emot 1 800 triatleter till vackra Vätterbygden. I år är tävlingen Ironman 70.3 Jönköping – som ni vet  – på grund av pandemin framskjutet till lördagen den 18 september.  

Har du möjlighet att medverka som funktionär vid årets tävling? Välkommen att registrera dig som funktionär och boka dig på pass! IKHP ansvarar för funktionärsbemanningen och jag ser jättemycket fram att genomföra detta ihop med er alla i föreningen, Ironman-organisationen och övriga aktörer. Tillsammans kan vi än en gång skapa ett evenemang i världsklass på hemmaplan.  

Här går du in och anmäler dig: Home (funktionaren.se)

 

Vi precis öppnat upp för anmälan gällande MC-förare och motorburen domare, o dyl. i portalen. 

Inom 1-2 veckor kommer många fler funktionärsroller att finnas bokningsbara. Uppdragen läggs ut successivt.  

Redan nu kan du anmäla dig/registrera dig som funktionär - och sedan kan du logga in när som helst för att boka dig på pass, se dina uppdrag, med mera. Inbjudan går nu ut via IKHPs kanaler. Därmed finns det chans för IKHP att bemanna upp så mycket som möjligt själva med interna krafter.  

I nästa steg kommer inbjudan att sändas även externt, och dialog pågår samtidigt med sedan tidigare upparbetade kontakter kring vissa positioner. Det är många funktionärer som ska rekryteras till tävlingsveckan med uppbyggnad av tävlingsområdet och banor, mottagande av atleter, genomförandet av tävlingen och sedan nermontering och efterarbeten. Jag hoppas på mobilisering i IKHPs sektioner J. Det största antalet funktionärer behövs på tävlingsdagen, lördagen den 18:e, men även dagarna före finns stora behov. Kan du vara funktionär på lördagen och/elller rycka in dagtid på en vardag, eller hjälpa till en eftermiddag/kväll så är det mycket tacksamt. 

Du som även har tips på kontaktpersoner i andra föreningar, idrottslag, skolklasser eller andra ideella krafter som skulle vilja bidra till evenemanget – hör av dig till mig så kan jag ta frågan vidare. 

 Tävlingen kommer att genomföras med flera covidanpassningar utifrån riktlinjer och rekommendationer från myndigheterna. Några av anpassningarna handlar om att det inte blir samlingar för de tävlande före loppet, starten sker i omgångar, vi kommer ej ha läktare vid målgången, med mera. Vill du veta mer om tävlingen? Allmän information om Ironman 70.3 Jönköping finns på https://www.ironman.com/im703-jonkoping. Det går bra att kontakta undertecknad för frågor om funktionärsuppdragen 🙂 

Vänliga hälsningar 

Anna Kim-Andersson

TeamLeader Volunteers IKHP

Ironman 70.3 Jönköping

+46-708205010

This is a mailto link

 

Skribent: Mikael Gustafsson
E-post: This is a mailto link

Övriga sidor

 

Postadress:
IKHP Huskvarna
IKHP-Stugan, Norra Klevaliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: This is a mailto link

Se all info