Hoppa till sidans innehåll

KLÄDBESTÄLLNINGAR VIA IKHP:s KLÄDLEVERANTÖR TRIMTEX


KLÄDBESTÄLLNINGAR 2022

Det går bra att beställa kläder alla dagar i veckan, dygnet runt och under hela året. Förutsättningen för att få sin beställning hemskickad till sig från TRIMTEX är att volymen kommer upp i 5st. plagg totalt av en och samma klädprodukt. Orsaken till detta är att TRIMTEX inte kan trycka upp och lagerhålla varor utan man måste komma upp i denna minimivolym på 5st. av en och samma klädprodukt för att sätta igång leveransprocessen. De flesta medlemmar brukar anpassa sina beställningar till de allmänna beställningsfönstren enligt nedan för att kunna få hem sina kläder snabbare i anslutning till sin genomförda beställning. Men om man missar beställningsfönstren eller kommer in som ny medlem i IKHP och vill beställa kläder så går det att göra det löpande enligt beskrivet upplägg ovan. 

Öppetfönster 2022:

15-28 Februari

10-23 Maj

Här är lite information om hur du går tillväga, som vi även önskar att du förmedlar till medlemmarna/kollegorna:

Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.


Webshopen stänger den 22/5 med förväntad leverans i vecka 26.
 
Nedan följer information om hur du går tillväga för att logga in i webshopen, vi önskar även att du förmedlar all information till medlemmarna/kollegorna:
 
Det är viktigt att beställa innan tidsfristen går ut. Vi kan dessvärre inte lägga till beställningar efter att webshopen har stängt.
 
Starta gärna med att kolla in vår informationsfilm om hur du loggar in i shopen och beställer,

klicka på länken här: https://www.youtube.com/watch?v=_mNHkDl40J0
 
Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: https://trimtex.se/sv/search?cgid=TS0001567
 
Välj ”Logga in” om du redan har ett konto på trimtex.se eller ”Nytt konto” om det är första gången du beställer från oss. 
På mobil måste du skrolla ner på sidan för att hitta dessa två alternativen.
 
”Teamkod för inloggning” klicka på ”Logga in”
 
Om du kommer bort från medlemssidan, kan du logga in med teamkod: IKHP22
 
Om du är osäker på vilken storlek du ska välja, se vår informationsfilm här: https://trimtex.se/sv/fitle/Fitle.html
 
När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från oss inom kort.
 
Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem
 
Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med oss på This is a mailto link eller på telefon 026-24 98 90.


När din beställning har gått igenom skall du få en orderbekräftelse från oss inom kort.

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Om det skulle uppstå problem med att logga in eller om du har andra frågor och funderingar så tveka inte att ta kontakt med TRIMTEX på This is a mailto link eller på telefon 026-24 98 90.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt. 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/ikhp2022

Eller logga in med teamkod: IKHP22

Tips !
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

Om ni har frågor eller funderingar gällande klädbeställningar och hantering av dessa så är det bara att kontakta IKHP-kansliet på e-post: This is a mailto link eller tel. 036-133054.

IKHP-kepsen nedan finns inte med i TRIMTEX webshop utan den betalas direkt till IKHP på swishnr: 123 393 0344 och kostar 125kr. Kepsen finns för avhämtning på IKHP:s kansli. Kontakta kansliet för överenskommelse om uthämtning.

IKHP-keps

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Övriga sidor

 

Postadress:
IKHP Huskvarna
IKHP-Stugan, Norra Klevaliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: This is a mailto link

Se all info