Hoppa till sidans innehåll

KLÄDBESTÄLLNINGAR VIA IKHP:s KLÄDLEVERANTÖR TRIMTEX


Så här ser öppetfönstrena ut för 2021 med leverans v.17 för första beställningsfönstret (25/2-14/3): 

Cykel, Friidrott, Orientering och Triathlon:                          25/2--14/3 och 10--23/5

Skidor och sommaridrotternas (se ovan) vinterkollektion:   16--29/8 och 4--17/10

Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem

Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:

Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.

Alt 2: Skapa nytt konto

På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.

Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/ikhp2021

Eller logga in med teamkod: ikhp2021

Tips !
Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.

KLÄDBESTÄLLNINGAR 2021

Det går bra att beställa kläder alla dagar i veckan, dygnet runt och under hela året. Förutsättningen för att få sin beställning hemskickad till sig från TRIMTEX är att volymen kommer upp i 5st. plagg totalt av en och samma klädprodukt. Orsaken till detta är att TRIMTEX inte kan trycka upp och lagerhålla varor utan man måste komma upp i denna minimivolym på 5st. av en och samma klädprodukt för att sätta igång leveransprocessen. De flesta medlemmar brukar anpassa sina beställningar till de allmänna beställningsfönstren enligt nedan för att kunna få hem sina kläder snabbare i anslutning till sin genomförda beställning. Men om man missar beställningsfönstren eller kommer in som ny medlem i IKHP och vill beställa kläder så går det att göra det löpande enligt beskrivet upplägg ovan. 

 

Om ni har frågor eller funderingar gällande klädbeställningar och hantering av dessa så är det bara att kontakta IKHP-kansliet på e-post: This is a mailto link eller tel. 036-133054.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Övriga sidor

 

IKHP:s tipspromenad X-rundan

Postadress:
IK Hakarpspojkarna
IKHP-Stugan, Norra Klevaliden 13
56193 Huskvarna

Kontakt:
Tel: 036133054
E-post: This is a mailto link

Se all info