Hoppa till sidans innehåll

IK Heros BK - Bandy

Egna Nyheter

2018-12-19

Bandyavslutning för ungdomar och skridskokulbarn. 
Vi träffas i klubbstugan och äter Tacos fredagen den 15:e Mars kl 18.00. Diplom och prisutdelning till ALLA!

Tacobuffe till självkostnadspris för ALLA som kommer (inklusive vuxna menas det..)!

Vänligen anmäl ert deltagande senast Tisdag 12 Mars genom ett sms till 0706163931 (Kenneth) och ange vilket spelande barn det är, samt hur många totalt som kommer äta Tacobuffe.

Hoppas på en kul kväll i vår fina klubbstuga.
Hälsningar
Kenneth

 
2018-12-10

En trevlig kväll i Västanfors gott folk!

IK Heros - Falu BS U 8-1 (5-0)

Vi går ut i första halvlek med budskapet hårt arbete. 
Och vi börjar matchen med tre riktigt vassa anfall som vi tyvärr inte kan få innanför stolparna. Sen lossna det! Mattias Eriksson öppnar målskyttet då han är påpasslig på en hörnretur. Kort där efter, hör och häpna Martin Spännar kliver fram och lossar bössan! Bollen jo den satt i vänstra hörnet 2-0. Jesper Granström visar hur en hörna ska slås och pangar in 3-0. Där efter bränner Joel Lindberg ett riktigt bra läge, han åker byter och berättar för lagledare Weilander att han inte kan göra mål. 3-4 minuter senare gör samme Lindberg 4-0! Jeppe G gör även 5-0 precis innan vilan, även denna på hörna!

Andra halvlek hinner knappt börja innan Fredrik Granström blir ned riven fri med målvakt, straff! Jeppe G fullbordar då ett hattrick! Samme Jeppe frispelar en stund senare Fredda G, där Fredda rundar målvakten och gör 7-0. Falu BS lyckas tyvärr reducera då vi inte lyckas få bort bollen efter en retur. Jeppe slår med någon minut kvar en lång lyra som frispelar gubben Granström som lurar målvakten och gör 8-1. En riktigt bra match vi genomför, där förutsättningarna var emot oss med decimerad trupp och istapp. En stor eloge till vår målvakt Ludde Gabrielsson som gör ett gäng svettiga räddningar, samt vår libero för kvällen Jimmy Jönsson som är felfri och även gör 2 assist.

 
2018-12-04

Tyvärr är läget så att vi inte har ett fungerande aggregat på Herosvallen. 

Där av har vi fått lov att flytta fredagens hemmamatch mot Falu BS U, den spelas nu istället i Fagesta på Västanfors IP. Ytterligare ett bakslag med isen alltså, men vi knyter näven och ser framåt. 

Matchen börjar 19:30 den 7 december. 

 
2018-11-30

Sen uppdatering.

Tyvärr går inte seriepremiären som vi hade önskat. Slutar med en 6-3 förlust borta mot Lejsöfors.
En match där vi har svårt att få igång vårat eget spel, bortsett från 15 minuter i första då vi spelar riktigt bra och gör två mål. Men men vi tar nya tag och siktar framåt och uppåt.

Målskyttar IK Heros:

Robin Granlund x2
Fredrik Granström

Utvisningar:
Martin Spännar

 
2018-11-10

A-laget har nu under dagen spelat säsongens fjärde tränings match, denna gång mot Falu BS U.

Matchen spelades i Borlänge på Tunets IP, där vi hade hyrt planen.

Och matchen då, jo den vann vi med 6-2.

Matchen börjar med att bägge lagen försöker spela bra bandy och första 10-15 minuterna så händer inte så mycket. Men en andra våg på ett av våra anfall så lyckas Robin Granlund driva upp på vänsterkanten och spelar in bollen i straffområdet, och där dök han upp som vanligt Fredrig Granström som enkelt rakar in bollen. Samma Fredrik gör en stund senare även 2-0 i vår favör efter att Mattias Eriksson själv vunnit boll och frispelat Fredda. Falun reducerar sedan på ett lyft som vi inte lyckas få bort.
2-1 står sig i halvtid.

I början på andra halvlek är isen lite bättre och bägge lagen försöker återigen spela fin bandy. Men inte mycket händer första kvarten. Men Jimmy Jönsson får en stund senare skottläge och visar att även han kan skjuta då han gör 3-1. Ganska kort efter det får Fredda bollen vid mittplan och slår en magisk boll i djupet som Matte Eriksson snappar upp och fri med målvakten gör han 4-1. 
Falun reducerar dock kort efter detta då de driver upp efter högerkanten och spelar in en chansboll i straffområdet, efter lite flipperspel där inne så får de till slut in bollen i mål 4-2. Heros har efter det två riktigt fina anfall där det andra regiseras av Jimmy J som spelar fram Heros senaste nyförvärv Hampus Granström som visar att även han kan göra mål. Vi gör även 6-3 denna gång på en vänster hörna som Fredda pangar in efter ett fint inslag av Jesper Granström. Stor eloge även denna match till vår målvakt Ludvig Gabrielsson som gör ett gäng riktigt vassa räddningar och även visar oss att kastarmen är i bra trimm.

Bandyavslutning

Bandyavslutning för ungdomar och skridskokulbarn. 
Vi träffas i klubbstugan och äter Tacos fredagen den 15:e Mars kl 18.00. Diplom och prisutdelning till ALLA!

Tacobuffe till självkostnadspris för ALLA som kommer (inklusive vuxna menas det..)!

Vänligen anmäl ert deltagande senast Tisdag 12 Mars genom ett sms till 0706163931 (Kenneth) och ange vilket spelande barn det är, samt hur många totalt som kommer äta Tacobuffe.

Hoppas på en kul kväll i vår fina klubbstuga.
Hälsningar
Kenneth

Kommande matcher!

IK Heros - Falu BS U (Spelas på Västanfors IP)  7 December 19:30. 

IK Heros - Grängesbergs BK                                22 December 13:30

IK Heros - Karlsbyhedens IK                               26 December 13:15

IK Heros - Härnösands AIK                                 9 Februari 13:30

IK Heros - Wadköping Örebro BK                       23 Februari 13:30

Väder

klart.se

Samarbete med Gärngesberg

A-lags truppen 2018-2019

Spelarpresentation med bild. 

-

 

 

 

Skridskokul

 

Våra största sponsorer.

Norrbärke Sparbank

 

Ovako

Smedjebackens Kommun Näringsliv

 

SISU_samverkan 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

track websites

Traffic Counter

 

Postadress:
IK Heros BK - Bandy
IK Heros Bandyklubb, Box 9
77721 Smedjebacken

Kontakt:
Tel: 0727290992
E-post: This is a mailto link

Se all info