Hoppa till sidans innehåll

IKJ-Info

24 NOV 2020 08:19
 • Skapad: 24 NOV 2020 08:19

Hej Medlemmar!

Här kommer lite ny information från IKJ Haninge.

Träning
Då restriktionerna i Stockholm ligger kvar gäller således fortfarande att vår organiserade träning för medlemmar över 15 år ställs in. Detta gäller tills nytt besked kommer.
IKJ-Kläder
IKJ Haninge fyller 50 år nästa år och det skall synas = Jubileumskollektion från Trimtex!
Vi har i tidigare inlägg meddelat att Jordbänningarnas webshop nu är öppen och kommer så att vara öppen under ca 14 dagar från datumet meddelandet gick ut så nu är det äntligen möjligt att beställa tränings- och tävlingskläder både för vinter och sommar.
Kläderna är likadana som tidigare med vissa "uppdateringar" som Trimtex kallar 2.0.
Plaggen har vår nya logga samt jubileumsloggan på plaggens framsida.
Klubben har rabatterade priser från Trimtex. I tillägg till Trimtex rabatt går klubben in med ytterligare sponsring pr. plagg där mellanskillnaden mellan Trimtex offererade pris och ditt slutpris faktureras klubben. (priset i Webshopen är ditt slutpris efter klubbens sponsring).
I och med att klubben sponsrar är det enbart medlemmar som har betalat årsavgiften som får beställa.
När det gäller det praktiska har vi vald följande lösning:
Medlemmarna loggar in själva och beställer samt betalar i webshopen.
När webshopen stänger skickas kläderna till beställaren mot en fraktkostnad på 89 kr/beställning.
Det tar ca 6 veckor från att shopen stänger tills leverans.
Trimtex krav är at det beställs totalt minst 5 plagg pr. modell (mössa och pannband minst 20 stk) för att de skall produceras.
För att logga in i shopen går man tillväga enligt nedan:
 • Vi rekommenderar att använda Chrome eller Firefox som webläsare för att det ska fungera på bästa sätt – att t.ex använda Explorer kan göra så att det blir problem.
 • Innan du kan börja beställa i webshopen så måste du registrera dig:
  Alt. 1: Om man redan är kund och har handlat hos Trimtex tidigare – Klicka på ”Logga in” och logga in med egen e-mail och lösenord.
  Alt 2: Skapa nytt konto
  På mobil måste du scrolla ned på sidan för att hitta dessa två alternativ.
 • Klicka på länken för att komma vidare till webshopen: trimtex.se/sv/teamshop/jordbanningarna20 eller logga in med teamkod: jordbanningarna20
 • Tips!
  Om man kommer bort från klubbsidorna kan man alltid klicka på klubbnamnet överst på sidan för att komma tillbaka. På mobil enhet hittar man detta genom att gå till menyn längst upp till vänster.
Telefon i klubblokalen
Klubbens fasta telefonnummer kommer inom kort att upphöra. Styrelsen har valt att säga upp abonnemanget då det sällan används och således är en onödig kostnad.
Konstsnöanläggningen
Det händer saker på Rudan trots dessa märkliga tider.
Anläggningen testkördes för ett par helger sedan och fungerade perfekt så nu väntar vi bara på kyla.
Men allt blir inte som vanligt i år utan det kommer att utföras förbättringar som avsevärt förenklar vårt arbete med snöproduktionen.
Genom ett fantastiskt arbete av Christer Arvidsson och Ove Andersson har Vattenfall gått med på att sponsra oss med material och mantimmar för att installera tre elskåp uppe i skogen. Detta medför att vi kommer kunna producera snön till större del direkt i spåret vilket medför att vi kommer igång snabbare, sparar kostnader i form av snötransport, samt sliter mindre på naturen i Rudan vilket betyder mycket för oss. Elskåpen kommer att placeras runt "snötorget" vilket är den öppna ytan där 800 m och 2,5 km delar sig på elljusspåret. Haninge Kommun har åtagit sig att gräva ner kabeln vilket innebär att allt detta arbete inte belastar klubbens ekonomi. Ett stort TACK till Christer och Ove för deras fantastiska arbete!

Vi återkommer med mer information kring produktionen när prognoserna börjar antyda att det är dags att dra igång.
Om du inte varit med och tillverkat snö förut, men gärna vill bidra i det arbetet, går det utmärkt att anmäla intresse genom att kontakta mig.
Alla kan hjälpa till, inga förkunskaper krävs. Är man ny får man gå vakt med någon som gjort detta tidigare år. All hjälp uppskattas enormt!


Det var allt för den här gången.
Ta hand om varandra, håll avstånd och träna ute i friska luften.

Vänliga hälsningar
Magnus Andersson
0730-40 39 11
This is a mailto link
Skribent: Magnus Andersson
Epost: This is a mailto link

IKJ Samarbetspartners

Haninge KommunLänna Sport


Copy office

 

  

 

Postadress:
IKJ Haninge
Box 20
13721 Västerhaninge

Kontakt:
Tel: 087412800
E-post: info@jordbanningarna...

Se all info