Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgiften

20 AUG 2020 20:53
Jag vill gärna be samtliga om en tjänst.
Var snäll att kontrollera om Ni betalat medlemsavgiften för 2020. Vi märker ett tapp på inkomsterna från medlemsavgifter och i år är de viktigare än någonsin att vi får in dessa.
  • Skapad: 20 AUG 2020 20:53

Vi hade inte några inkomster från konstsnöspåret samtidigt som det fortfarande är osäkert om vi kan genomföra Haninge Trail som är vår andra inkomstkälla.
Jag vill absolut inte framstå som att jag står här med en pekpinne för jag har själv missat att betala vid första utskicket ibland. Jag vet att det är lätt att missa så därför ber jag Er dubbelkolla Er betalningshistorik för att se om avgifen är erlagd.
Men följande gäller:
  • Deltar du i av IKJ organiserad klubbverksamhet skall du även vara medlem i IKJ.

  • Tävlar du, eller åker motionslopp, i IKJ´s namn skall du vara medlem. T.ex. ser vi att många Vasaloppsåkare åker för IKJ trots att de inte är medlemmar. Er vill vi självklart gärna ha som medlemmar. 🙂

  • För att ha tillgång till vår klubblokal genom egen tagg skall du även vara medlem. Vi jämför löpande medlemsregistret mot nyckelregistret och nästa gång vi gör det är 1/9. Är man inte medlem vid det tillfället kommer inte heller nyckeln till lokalen att fungera. Självklart aktiverar vi den igen om/när avgift är erlagd.
Har Ni frågor, synpunkter eller tankar kring detta så är Ni varmt välkomna att maila på This is a mailto link eller slå en pling på 0730-40 39 11.

Med vänliga hälsningar
Magnus Andersson
Ordförande IKJ Haninge
Skribent: Magnus Andersson
Epost: This is a mailto link

IKJ Samarbetspartners

Haninge KommunLänna Sport


Copy office

 

  

 

Postadress:
IKJ Haninge
Box 20
13721 Västerhaninge

Kontakt:
Tel: 087412800
E-post: info@jordbanningarna...

Se all info