Hoppa till sidans innehåll

Information om IKJ Haninge´s verksamhet i rådande Covid-19 situation

30 MAR 2020 21:33
Med rådande situation i samhället vill jag ta tillfället i akt och informera om IKJ´s verksamhet i dessa tider. Vi följer givetvis situationen med stor noggrannhet och följer rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och Riksidrottsförbundet.
  • Uppdaterad: 30 MAR 2020 21:33

IKJ´s styrelse har ikväll haft ordinarie styrelsemöte, dock genom videosamtal för första gången i klubbens historia, och kommit fram till följande beslut.

Årsmötet 2020
IKJ´s årsmöte, som var planerat att hållas 20/4, är flyttat på obestämd framtid. Nytt datum kommuniceras med minst tre veckors framförhållning när situationen tillåter att det kan hållas under demokratiska former. Extrema situationer kräver kreativa lösningar. Det kan mycket väl vara så att vi kan hålla ett möte utomhus, med god social distansering, i sommar. Vi håller i dagsläget alla alternativ öppna och återkommer när situationen lugnar ner sig lite grann. Beslutet är självklart även förankrat hos klubbens revisorer.

Pricka tiden
IKJ´s klassiska tävlingsserie kommer även den att skjutas på obestämd framtid. Beslut är taget att inte genomföra några tävlingar i vår. Nytt beslut tas i sommar om möjlighet finns att under hösten genomföra en komprimerad eller bantad version av vår populära tävlingsform.

Ungdomsträning
Ungdomstränarna låter meddela att träningen förhoppningsvis återupptas efter sommarlovet. Mer information kommer framöver.

Jag vill samtidigt uppmuntra samtliga medlemmar, förutsatt att Ni är friska och symptomfria sedan minst två dagar, att fortsätta träna och motionera. Vi har en stor fördel i dessa tider att skogarna är stora och motionsspåren många så social distansering är rätt enkelt i vår sport.

Tvätta händerna noggrant, stanna hemma om Ni har minsta symptom, men framförallt ta hand om Er och Era nära så hoppas jag att vi kan ses på Rudan i höst.

Om det dyker upp frågor rörande informationen ovan, eller andra delar av klubbens verksamhet. Tveka inte att kontakta mig.

Med vänlig hälsning

Magnus Andersson
Ordförande IKJ Haninge

This is a mailto link
073-960 57 70

Skribent: Magnus Andersson
Epost: This is a mailto link

IKJ Samarbetspartners

Haninge KommunLänna Sport


Copy office

 

  

 

Postadress:
IKJ Haninge
Box 20
13721 Västerhaninge

Kontakt:
Tel: 087412800
E-post: info@jordbanningarna...

Se all info