Hoppa till sidans innehåll

IK Jogg - Friidrott

 

IK Jogg – hela Sveriges löparklubb

 

IK Jogg är klubben för alla oss som tycker det är roligare att träna tillsammans och under gemensamt namn ställa upp i motionslopp och tävlingar. Klubben bildades 2007 som en spinn-off till sajten jogg.se, men står numera helt på egna ben. Med medlemmar från Ystad till Boden och med allt från glada motionärer som springer för att må bra till medaljörer på Midnattsloppet tycker vi att vi lever upp till vår slogan hela Sveriges löparklubb.

IK Jogg är ansluten till Svenska Friidrottsförbundets distrikt Västergötland, men har medlemmar över hela landet. Klubbens grundtanke är att göra löpningen mer social och ännu roligare, bland annat genom att ordna inspirationsdagar, ställa upp i stafetter och ha gemensamma träningar.

Vill du också vara med i hela Sveriges löparklubb? Ansökningsformulär hittar du här.  Medlemskapet kostar 300 kronor och gäller ett kalenderår. Blir du medlem efter sista september gäller betalningen även för följande år. Välkommen till IK Jogg! 

 

IK Jogg bildcollage

Egna nyheter

Du har väl inte missat att IK Jogg har träningar i Skatås varje måndag? Vi träffas vid ringen, vid klockan, nedanför Skatåshuset 18:15.

Tävlingar

Här kan du läsa om kommande tävlingar som IK Jogg arrangerar, andra tävlingar där IK Jogg-medlemmar ska delta, och tävlingsberättelser från genomförda tävlingar.

 

Skicka e-mejl till This is a mailto link när du anmäler dig till en tävling. Skriv gärna en rad efter tävlingen också och tala om hur det gick!

 

Senaste tävlingsberättelserna:

Klubbkläder

Nu har vi öppnat webbshoppen för årets upplaga av klubbkläder. Köp och bli snyggast i löparspåret! :-)

Postadress:
IK Jogg - Friidrott
c/o Fries, Storhöjdsgatan 5A
41671 Göteborg

Kontakt:
Tel: 0723059400
E-post: [saknas] Information

Se all info