Hoppa till sidans innehåll

För ledare


Jobba extra som friidrottsskoleledare!

Lerum Friidrott är stolt över att kunna ge dig som ungdomsaktiv i föreningen möjlighet att jobba extra som friidrottsskoleledare. Att jobba som friidrottsskoleledare är för många inte bara det första feriearbetet med betald lön, utan ger en jättefin erfarenhet av ledarskap, ansvarstagande och samarbete - något som är utvecklande och som även framtida arbetsgivare värderar högt.

Vem kan ansöka?

Du som under året fyller minst 15 år kan ansöka om att bli ledare. Du som fyller 13 och 14 år under året kan ansöka om att bli praktikant, vilket innebär att man både får hjälpa till med uppgifter vid sidan av och vara med som ledare. Som praktikant får man ingen lön men en bra erfarenhet och företräde vid kommande års ledaransökan.

Ansök senast 15 april!

Efter att ansökningstiden gått ut tar vi ut de första ledarna och meddelar dig som har fått plats.Vi försöker lämna besked om du fått jobb eller inte så snart som möjligt, men det beror mycket på när och hur många barn som anmäler sig.

Fyll i ansökan som ledare här>>

Fyll i ansökan som praktikant här>>

Uttagningskriterier

Det är viktigt för föreningen att vi håller en hög kvalitet på vår Friidrottsskola, då denna aktivitet är den första kontakten med Lerum Friidrott för väldigt många barn och föräldrar. Därför är du som ledare väldigt viktig för att friidrottsskolan ska bli en uppskattad aktivitet. Av denna anledning har vi följande uttagningskriterier:

  • Ledare som prestaterat bra under tidigare Friidrottsskolor har företräde.
  • Ungdomstränare i befintlig grupp har företräde.
  • Ledare som har varit med förut har företräde
  • Äldre ledare har företräde.
  • Tidigare praktikanter har företräde.
  • Vi vill ha en hyfsat jämn könsfördelning för att både killar och tjejer ska kunna få någon att se upp till.

Uppstartsträff fredag 25 maj

Uppstartsträffen är obligatorisk för alla som ska vara ledare under juni- och augustiveckan. Denna träff är dels utbildande kring vad som är viktigt att tänka på som ledare och dels planering inför sommarveckorna. Exakt tid för träffen kommuniceras ut senare. Exakt tid för träffen kommuniceras ut senare.

Uppdaterad: 21 MAR 2018 10:41
Skribent: Ulf Petersson
Epost: Adressen Gömd

Samarbetspartner:

spaloggahogermarginal

 

Friskvårdskund:

 

 

Övriga samarbeten:

 

  

 springigbg

 

 

GV_LK_190x105

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: [saknas] Information