Hoppa till sidans innehåll

Göteborgs Friidrottsförbund


Här hittar du valberedningens förslag, årsberättelsen 2019 och föredragningslista inför Göteborgs Friidrottsförbunds distriktsårsmöte session 2, den 5 mars i Friidrottens Hus.
 
Det blev ett framgångsrikt inomhus-SM för Göteborg när tävlingarna arrangerades på Telekonsult Arena i Växjö för andra gången. På hemmaplan avgjordes MAIK Indoor i Friidrottens Hus.
 
Denna helg är det Mölndals AIK som står för arrangörsskapet när det är dags för årets upplaga av MAIK Indoor. Det innebär att Friidrottens Hus håller stängt för träning från och med kl 18 på fredag (21/2) och helgen ut. Gymmet öppet som vanligt.
 
Har du frågor eller idéer till GFIF - välkommen att höra av dig! Använd gärna formuläret här på hemsidan, så återkopplar vi så snart som möjligt! Genom att använda formuläret blir du även uppdaterad med status på ditt ärende/din fråga.
 
Tillsammans med We & Sports bjuder RF-SISU in till en kostnadsfri föreläsning i Friidrottens Hus den 19 februari för att öka medvetandet kring hur du som förälder påverkar ditt barns glädje, motivation och prestation.
 
Denna helg bjöd, utöver Armand Duplantis osannolika världsrekord i stavhopp, på mycket friidrottsglädje med bland annat HäcXksan i Friidrottens Hus och Nordenkampen i Helsingfors.
 
På lördag är det dags för årets upplaga av Örgrytes tävling HäcXksan och Friidrottens Hus håller stängt för träning mellan 13-18. Gymmet är dock öppet som vanligt.
 
Hemma i Göteborg avgjordes under helgen årets upplaga av Göteborg Inomhus samtidigt som några toppaktiva testade lyckan utomlands, med bland annat personligt rekord av Suldan Hassan på 3000 meter.
 
Under lördag och söndag kommer det bjudas på högklassig friidrottsunderhållning i Friidrottens Hus. Läs arrangören IK Vikingens pressinformation inför tävlingarna nedan!
 
Med anledning av Göteborg Inomhus kommer Friidrottens Hus vara stängt för träning efter kl 18 på fredag och helgen ut. Gymmet är dock som vanligt öppet för elitaktiva hela helgen.
 
Under 2019 startade Svenska Friidrottsförbundet arbetet med att bygga ett nytt resultat- och statistiksystem som kommer att tas i bruk 2020. Jonas Hedman som drivit projektet kommer till Friidrottens Hus den 19 mars och svarar på era frågor.
 
Inomhussäsongen är inne i sin allra intensivaste period och denna helg var det många göteborgare som åkte ner till Malmö och klassiska Atleticum i sikte på nya personbästan.
 
Nu har inbjudan till andra omgången av initiativet Trygga Idrottsmiljöer kommit, som hålls under tre kvällar i mars och april.
 
Den 5 mars 2020 arrangeras Göteborgs Friidrottsförbunds Distriktsårsmöte session 2 i Friidrottens hus.
 
Götalandsmästerskapen inomhus för 13-14 åringar går 2020 på hemmaplan i Friidrottens Hus och Göteborg Friidrotts Ungdomskommitté har därför beslutat om särskilda riktlinjer för anmälan till tävlingarna.
 

Samarbetspartner

spaloggahogermarginal

Vår framtidssatsning

Våra arrangemang

 

 

 

 

 

 

Samarrangemang

 

  

 springigbg

 

Postadress:
IK Lerum Friidrott - Friidrott
Granitvägen 3
44361 Stenkullen

Kontakt:
Tel: 0769481558
E-post: kansli@lerumfriidrott.se