Hoppa till sidans innehåll

Handbollsskolan


Handboll är en av de mest målrika och fartfyllda bollsporterna. Den har blivit alltmer populär bland ungdomar i kommunen, landet och världen.

 I Sävehof kan du träffa kompisar, resa på roliga turneringar i Sverige och Europa samt givetvis träna och spela handboll. IK Sävehof har 1200 spelare och 180 ledare. Klubbens herr- och damlag spelar i Elitserien och i Europacupen. Vi har verksamhet för barn och ungdomar på flera ställen i Partille Kommun.

 Medlemskap

Anmälan sker till kansliet: This is a mailto link senast den 15 september för upprättande av deltagarförteckning men anmäl er gärna redan nu.

Vi behöver personuppgifter, (namn, personnummer, adress, telefonnummer) och önskemål om vilken av de fem handbollsskolorna man vill gå i. Vi kommer att försöka tillgodose era önskemål om plats i en handbollsskola nära dig. Anmäl Er snarast. Senast 21 september skickas bekräftelse, kallelse och information om betalning till dem som anmält sig.

• Medlemsavgiften för 2016/2017 (oktober – juni) är 700:- inkl. T-shirt

• Handbollsskolan startar vecka 40

Träningen är förlagd till eftermiddagar måndag – fredag samt lördag och söndag, tiderna blir klara efter 25 augusti. Vi har verksamhet på följande ställen:

Furulund (Quist Idrottshall)

Vallhamra (Idrottshallen eller Sportcentrat)

Öjersjö (Öjersjö Brunn)

Ugglum (hallen vid Ugglumsskolan)

Partille Arena

PS För att vi ska kunna bedriva verksamheten har vi ett stort behov av ledare för handbollsskolan. Vi behöver ledare till samtliga grupper. Det viktigaste är inte att man har handbollskunskap som ledare utan en sund inställning till barn & idrott. Är du som förälder, syskon eller på annat sätt anhörig intresserad av att hjälpa till på ett eller annat sätt så hör av dig till Marie Ahlm, 0766-311415 eller på mail: This is a mailto link snarast möjligt. Vi erbjuder utbildning till alla ledare.

Välkommen till IK Sävehof!

- See more at: http://www.savehof.se/index.php/2016/05/handbollsskola-fodd-2009/#sthash.CXCut8Wt.dpuf

Anmäl er till Handbollsskolan, flickor & pojkar födda – 2013

Handboll är en av de mest målrika och fartfyllda bollsporterna. Den har blivit alltmer populär bland ungdomar i kommunen, landet och världen.

I Sävehof kan du träffa kompisar, resa på roliga turneringar i Sverige och Europa samt givetvis träna och spela handboll. IK Sävehof har 1500 spelare och 240 ledare. Klubbens herr- och damlag spelar i Elitserien och i Europacupen. Vi har verksamhet för barn och ungdomar på flera ställen i Partille.

Medlemskap

Anmälan sker till kansliet: This is a mailto link 

Vi behöver personuppgifter, (namn, personnummer, adress, telefonnummer) och önskemål om vilken av de fem handbollsskolorna man vill gå i. Vi kommer att försöka tillgodose era önskemål om plats i en handbollsskola nära dig. 

  • Medlemsavgiften för 2020/2021 (oktober – juni) är 900:- inkl. T-shirt
  • Handbollsskolan startar vecka 40

Träningen är förlagd till eftermiddag måndag – fredag eller lördag och söndag, tiderna blir klara efter 25 augusti. Vi har verksamhet på följande ställen:

Furulund (Quist Idrottshall, Björndammens IH) Vallhamra (Idrottshallen och Sportcentrat) Öjersjö (Öjersjö Brunn, Öjersjö IH) Ugglum (Ugglums IH) Partille Arena

PS. För att vi ska kunna bedriva verksamheten har vi ett stort behov av ledare för handbollsskolan. Vi behöver ledare till samtliga grupper. Det viktigaste är inte att man har handbollskunskap som ledare utan en sund inställning till barn & idrott.  Är du som förälder, syskon eller på annat sätt anhörig intresserad av att hjälpa till på ett eller annat sätt så hör av dig till Marie Ahlm, 0766-311415 eller på mail: This is a mailto link snarast möjligt. Vi erbjuder utbildning till alla ledare.

Välkommen till IK Sävehof!

 

 

 

Uppdaterad: 08 AUG 2018 16:54 Skribent: Denny Bågenholm

 

till_elitsidan

right_dunross

 

 

handball_camp

akademin

 

Postadress:
IK Sävehof - Handboll
Arenatorget 2
43338 Partille

Besöksadress:
Arenatorget 2
43338 Partille

Kontakt:
Tel: 0317574080
E-post: This is a mailto link

Se all info