Hoppa till sidans innehåll

IK Segro - Tennis

Spela tennis

I Bäsna har tennisplanen funnits sedan 1957. Alla som är medlemmar i IK Segro spelar gratis på banan, övriga betalar 50 kr/timmen för banan (flera kan dela kostnaden) och swishas till 072-143 93 51. Max 2 timmar i taget får bokas. Så här går det till att boka banan.

Bäsna Open

Är en turnering som genomförs av tennissektionen sedan 1971 med endast ett avbrott i början på 2000-talet. Turneringen har de senaste åren växt i omfattning och har aldrig varit större trots tennisens vikande intresse generellt i landet. Deltagare från Malung i väster, Ludvika i söder, Säter i öster och Falun i norr plus lite deltagare från Stockholmsområdet och så klart Bäsna brukar utgöra en normal flora av spelare varje år.

Tennisträning för barn

IK Segro tennissektion bedriver varje år tennisträning för barn med start första eller andra helgen i maj beronde på väderlek. Träningen genomförs på måndagar och pågår fram till midsommarveckan. Träningarna bedrivs i tre pass där barnen är indelade i grupp efter ålder.

Prova-på-tennis för barn

Prova-på-tennisen riktar sig till de allra minsta barnen som är 6 år.  Verksamheten genomförs veckan efter midsommar, måndag t.o.m. torsdag på Bäsna tennisplan. Planen delas in i fyra mindre banor och mjuka långsamma bollar används. Träningen håller på mellan kl. 17:30 till 18:15.

Tennissektionen

Tennissektionens sammansättning utgörs förnärvarnade av:
Peter Andersson, Ordförande
Anders Kämpe, Kassör, sekreterare
Markus Wikman, Ledamot
Lars Nylen, Ledamot

Postadress:
IK Segro - Tennis
Holtäppsvägen 14 Bäsna, Holtäppsvägen 14
78195 Borlänge

Kontakt:
Tel: 024330551
E-post: This is a mailto link

Se all info