Hoppa till sidans innehåll

Referat från årsmötet 2021-03-10

10 MAR 2021 23:33
IK Sjöge har haft sitt första digitala och coronasäkra årsmöte i sin 71-åriga historia med en tapper skara medlemmar.
  • Uppdaterad: 10 MAR 2021 23:33

Jörgen Halén återvaldes till ordförande för en tid av ett år och Birgitta Fridh invaldes som ny ledamot för en tid av två år.

Till revisorer återvaldes Kenth Kindström och Jan-Erik Karlsson med en nyvald Mikael Bladlund som revisorssuppleant. Till valberedning återvaldes Jens Larsson.

Under 2020 årsmöte återvaldes på två år Carl Rådholm (sekr) och Lars-Åke Karlsson (kassör) och de kvarstår även detta verksamhetsår. Styrelsen har konstituerat sig och är beslutsmässig men klubben skulle vara starkare med fler eldsjälar och ledamöter i styrelsen.

Samtidigt vill vi tacka Mattias Laitamaa för sin tid i styrelsen.

Bengt Johansson skriver:

Stor sorg har under året drabbat Idrottsklubben. Solweig Wehlin har avlidit efter en tids sjukdom.

Solweig har varit verksam inom Idrottsklubben sedan 1969. Alltså i 52 år. Hennes första uppdrag var som gymnastikledare. Hon spelade fotboll i klubbens damlag, var ledamot i trivselkommittén och blev mer och mer engagerad i klubbens verksamhet. De sista trettio åren var Solweig styrelseledamot.

Förutom detta var hon ledare för motionssektionen. Solweig var också den drivande kraften när vi ordnade fester. Hittade på program, underhållning och lekar. Stor succé blev de Musikquizz vi hade i Sjögemagasinet som hon och hennes Guy höll i.

Vi beundrar din stora vilja och ditt engagemang även under sjukdomstiden. Inom Idrottsklubben kommer du att saknas oerhört. Men vi kommer att minnas dig som en kramglad tjej med gott hjärta, goda idéer och med stort engagemang för klubben.


Tack Solweig!

Skribent: Jörgen Halén
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
IK Sjöge
Jörgen Halén, Lunnevadsvägen 4
58392 Vikingstad

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

Test annons