Hoppa till sidans innehåll

Fyrstadsfinal 2012


Det blev en publikfest i Baltiska Hallen när IK Sparta arrangerade A-fyrstads den 8 december. 500 åskådare, bra spännande matcher med många kast och tuffa fighter

Och bäst av allt var givetvis att Sparta lyckades vinna i den avgörande matchen mot Örgryte med 4-3.

Roligt var allt det beröm vi fick för arrangemanget från alla möjliga håll. Tror ingen gick besviken därifrån. Det var faktiskt i stora delar brottningspropaganda.

 

Våra brottare gjorde en gedigen insats under helgen. Inte nog med att de stod på mattan och försvarade Spartas färger. På fredagskvällen byggde de upp podiet som mattan låg på, och efter tävlingens slut så hjälpte de till att återställa hallen.

Tack för allt denna helg killar, och sen skall vi absolut inte glömma alla andra Spartaner som hjälpte till att skapa stämning och supporta och stötta våra killar på alla möjliga sätt.
Många stannade kvar och hjälpte till och städa hallen tillsammans med Jonny och Co från Malmö Kommun, som vi vill tacka för ett utmärkt samarbete. Vi ser fram emot flera kommande arrangemang tillsammans.

En Spartadebutant gjorde en speciell insats denna dag. Man skulle kunna tro att Zacke inte gjort annat än att speaka hittills i sitt liv.

 

Ännu en gång ett stort tack till brottare, ledare, publik, domare, sponsorer, SBF, Malmö Kommun och alla Spartaner som gjorde detta till en fest.

 

Nu tar vi ledigt för hösten och ser fram emot nya framgångar under 2013.

 

Inbjudan i pdf-format hittar du här

 

Affisch i pdf-format hittar du här

 

Uppdaterad: 08 JUN 2016 02:50 Skribent: Ulf Hansson

Postadress:
IK Sparta - Brottning
Lennie Persson, Klövervägen 14 B
24135 Eslöv

Besöksadress:
Sallerupsvägen 28
21218 Malmö

Kontakt:
Tel: 040937433
E-post: This is a mailto link

Se all info