Hoppa till sidans innehåll

Vad som gäller.


IK Sparta har förmånen att ge sina medlemmar möjligheten att  dra in pengar till klubben genom att hjälpa till på Malmöfestivalen eller andra arrangemang som klubben fått sig tilldelade.

Medlemmarna kan genom sin arbetsinsats reducera sin träningsavgift. Vi vill ge de som vill möjligheten att spara in pengar så att ekonomin inte är en faktor att inte kunna brottas i Sparta.

Har du som medlem, aktiv brottare, förälder eller stödmedlem tips på arrangemang eller andra uppdrag som kan ge klubben extra klirr i kassan så är man varmt välkommen att kontakta lennie Persson eller någon i styrelsen. 

 

  

Bokar man upp sig på pass och får förhinder måste man själv hitta en ersättare.

Lättast är att byta med en annan medlem. Om man måste avboka ett pass skall det göras så fort som möjligt men absolut senast 48 timmar innan passet börjar. Självklart kan vi hjälpa till att hitta en ersättare om avbokningen görs tidigt, men huvudregeln är att den som avbokar ska hitta ersättare själv. Glöm inte att meddela förändringar till Lennie eller annan person i klubben som ansvarar för arrangemanget.

 

MVH

Styrelsen

Uppdaterad: 10 NOV 2013 21:27 Skribent: Lennie Persson

Postadress:
IK Sparta - Brottning
Lennie Persson, Klövervägen 14 B
24135 Eslöv

Besöksadress:
Sallerupsvägen 28
21218 Malmö

Kontakt:
Tel: 040937433
E-post: This is a mailto link

Se all info