Hoppa till sidans innehåll

Bunketorp Backyard Ultra Trail

15 SEP 2019 22:35
Det är drygt en månad sedan vi genomförde den första upplagan av Bunketorp Backyard Ultra Trail - ett mycket lyckat arrangemang!
  • Uppdaterad: 15 SEP 2019 22:35

För lite drygt en månad sedan genomförde klubben den första upplagan av Bunketorp Backyard Ultra Trail. Det blev ett mycket lyckat arrangemang med 59 anmälda och 54 startande. 
Stämningen var mycket god under hela tävlingen, både bland deltagarna och bland funktionärerna, trots det ihärdiga regnandet emellanåt. Med tanke på att det var första gången vi arrangerade ett sådant här arrangemang så fungerade allt fantastiskt bra. Klubben har fått mycket beröm för arrangemanget, både under loppet och i efterhand. Här är några exempel:
Grymt jobbat hela Uven-gänget, hoppas ni kör repris 2020! Väldigt bra arrangerat! (Hörde många berömma er)!
 
Tack så mycket för ett fantastiskt välarrangerat lopp igår. Allt var bra!! Funktionärerna var supertrevliga och hjälpsamma, dryck och mat kan man inte önska sig bättre. Hoppas ni genomför ett nytt Backyard nästa år.
 
Grattis till både atleter och arrangörer, en toppdag, ser framemot 2020.
 
Mycket bra gjort av både deltagare och IK Uven! Kommer gärna tillbaka nästa år!
 
Tack IK Uven för ett fantastiskt fint arrangemang!
 
Ren klass av IK Uven!
 
Banan i Bunketorp visade sig vara väldigt kul. Kuperad och tuff men man hann aldrig bli trött på banan. IK Uven såg också till att tillhandahålla den bästa markservicen.
 
Grattis båda finalister och grattis Bunketorp Backyard Ultra Trail för att ni fick en final med 2 av våra absolut bästa backyardlöpare genom tiderna.
Det skrevs lite i några bloggar och dessutom gjorde Marcus Kjellberg en väldigt fin film om Bunketorp Backyard. Länkarna finns här
Dessutom hörde Mölndalsposten av sig både före och efter tävlingen vilket resulterade i två artiklar.
Vi har haft ett uppföljningsmöte och eftersom vår första upplaga föll så väl ut så var det enkelt beslut att vi ska arrangera en andra upplaga i augusti 2020.
Projektgruppen i form av Anders, Henrik, Jimmy, Ken, Per, Mikael och Torbjörn tackar alla som ställde upp som funktionärer och bidrog till att det blev ett så lyckat arrangemang redan första året. Vi ses igen på BBUT 2020!
Skribent: Torbjörn Grahn
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IK Uven - Orientering
c/o Annika Aasa, Färåsvägen 19
42837 Kållered

Besöksadress:
Bunketorp, Hällesåkersvägen 10
43791 Lindome

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info