Hoppa till sidans innehåll

Funktionärer till Bunketorp Backyard Ultra Trail 8-9/8

20 JUN 2020 19:20
Vi samlar klubbens goda krafter för att återupprepa succén från förra året
  • Uppdaterad: 20 JUN 2020 19:20

Intresseanmälan här (läs mer nedan om arrangemanget)
https://eventor.orientering.se/Activities/Show/12514


Lördagen den 8/8 anordnar vi den andra upplagan av Bunketorp Backyard Ultra Trail. Klubben och funktionärerna fick ju väldigt goda omdömen efteråt för arrangemanget och servicen efter den första upplagan. Självklart ska vi fixa ett lika bra arrangemang tillsammans i år!


Covid-19 spelar ju naturligtvis in i år och vi fick därför stänga anmälan efter 42 anmälningar. Loppet är alltså fullbokat nu. Förra året hade vi 59 anmälda och 54 startande så det blir lite mindre i år, om inte direktiven förändras innan augusti. Vi hade tidigare satt ett tak på 120 deltagare. Förhoppningsvis kan vi nå dit nästa år under mer normala förutsättningar. Förberedelserna och marknadsföringen inför nästa års upplaga är ju också en stor anledning att vi väljer att arrangera i år också.


Vi kommer att vidta ett antal åtgärder för att minimera risken för en ev spridning av Covid-19. Vi har tagit fram en riskanalys med motsvarande åtgärder som vi kommer att förmedla och informera både funktionärer och deltagare om. Den viktigaste åtgärden är ju naturligtvis att alla närvarande är symptomfria själva och inte har haft personer i sin närhet som har haft symptomen i närtid.


Det mesta är redan förberett och det som återstår är de praktiska förberedelserna i veckan innan, själva tävlingen och ihoppackningen efteråt. Varmt välkomna och anmäl ert intresse som funktionärer till passen här på Eventor.
https://eventor.orientering.se/Activities/Show/12514


Det var en fantastiskt god och positiv stämning både bland funktionärer och löpare förra året. Det var många av oss funktionärer som "jobbade över" bara för trivseln. Vi ser fram emot att få uppleva det här ihop igen i augusti!
Projektgruppen för BBUT

Skribent: Torbjörn Grahn
Epost: Adressen Gömd

 

 EventorBanner160x38_3   

Bunketorp Backyard Ultra Trail 8/8 2020

 

     kartparm Vår digitala kartpärm

Kontakt

This is a mailto link
This is a mailto link
This is a mailto link
This is a mailto link
This is a mailto link
This is a mailto link
This is a mailto link

 

 

 

Postadress:
IK Uven - Orientering
c/o Annika Aasa, Färåsvägen 19
42837 Kållered

Besöksadress:
Bunketorp, Hällesåkersvägen 10
43791 Lindome

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info