Hoppa till sidans innehåll

Information angående Covid-19

22 MAR 2020 14:29
Information om klubbens åtgärder med avseende på Covid-19
  • Skapad: 22 MAR 2020 14:29

SOFT har tagit fram följande information om Coronavirusets spridning och dess effekter på verksamheten inom orienteringen:

Information från SOFT finns här.

Träningarna fortsätter som vanligt på tisdagar. Det finns ingen anledning att sluta motionera förutsatt att man är frisk.

Men för att minska risken för spridning av Coronaviruset har styrelsen i samråd med ungdomskommittén och träningskommittén beslutat om följande åtgärder:

  • Vi pausar fikat efter träningarna på tisdagar och har ingen stor samling inomhus efter eller före träningarna.
  • För träningar i Bunketorp kommer vi att ha omklädningsrum öppet så att det är möjligt att gå på toa, tvätta händerna och ev lämna saker där. Duschar gör de flesta hemma men finns det speciell anledning så kan ett fåtal duscha. Ingen bastu.
  • Var ännu mer noga än tidigare med att inte komma till träningen om du har minsta sjukdomssymptom. Det gäller även om du inte skall träna själv.
  • Bunketorp kommer enbart att användas för mindre möten och givetvis kan ledare gå in och hämta/lämna material.

Vi följer utvecklingen och besluten om träningen kan komma att ändras. Håll koll på hemsida/facebook/mail för att hålla dig underrättad. Vi rättar oss efter beslut och rekommendationer från myndigheter.

Vi hoppas på förståelse för dessa åtgärder. Vi har ändå tur som håller på med en utomhusidrott där själva idrottandet har minimal smittorisk.

Skribent: Torbjörn Grahn
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
IK Uven - Orientering
c/o Annika Aasa, Färåsvägen 19
42837 Kållered

Besöksadress:
Bunketorp, Hällesåkersvägen 10
43791 Lindome

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info