Hoppa till sidans innehåll

238:e plats i 25manna

08 OKT 2016 19:18
Åter ett 25-manna utan felstämplingar
  • Skapad: 08 OKT 2016 19:18

En 238:e plats av 374 blev det på årets 25-manna för vårt kombi-lag tillsammans med Lesjöfors o Degerfors. 17 Vikingar, Lesjö-Matz och 7 Degerforsare utgjorde ett riktigt "Bruks-team". I den kluriga terrängen SO Kungens Kurva i Skärholmen var det gödslat med kontroller och många löpare i omlopp eftersom det var så många startande lag, men våra höll huvudet kallt i röran, fixade återigen till det och laget kom runt . Mycket bra jobbat!

Caroline inledde med en snabb insats och kom in på en 166:e plats blott tio minuter efter täten. Efter en lätt kommunikationsmiss mellan löpare o lagledaren kom så Arvid iväg på sträcka 2 , han pumpade på och kom in fyra minuter tidigare än beräknat och kunde växla ut första kvartettsträckan, den s.k. tjejsträckan. Här gjorde Jullan ett kanonlopp och sprang på 36min sen kom Ewa efter 46 och tätt därefter Lotta sen Tanja. Laget låg nu inom 20minuter inför den vita sträckan , där vi hade idel nervösa debutanter. Men de fixade det kanon-bra. Således spran Kristina , Benjamin , Thea o Elias och de tightade ihop det så laget låg nu inom 17minuter efter fyra sträckor.

På sträcka fem gick Simon ut först o gjorde ett kanonrace sen Mårten, Anders o Robin som också sprang på bra vi låg fortfarande inom 17minuter.

Sträcka sex sprangs av Kalle D, Anders A, Leif L och Tim. Här städade Tim snyggt nu var laget inom sex minuter och sista kvartett-sträckan gick ut. Stefan, Marcus N, Adrian och Matz höll ställningarna , vi var inom tio minuter och klockan 14,19 skickade Matz ut Kristina T på den orange 23:e sträckan, som var svår för att kallas orange. Kristina hade lite tungt men fixade till det och kunde skicka ut Jessica på 24:e. Tjejerna gjorde det bra men det gick inte att rädda fällestarten så Jörgen fick gå ut i omstart tillsammans med 204 andra lag.

Jörgen hängde på riktigt bra i tågen och plockade några placeringar.

ETT BRA GENOMFÖRT 25-MANNA AV HELA LAGET!

En del är supernöjda, andra mindre nöjda, med sina insatser , men laget är i mål godkänt och vi har haft roligt vilket är det viktigaste! Lagledaren som också skriver dessa rader är i alla fall supernöjd mer ER allihop! Bra kämpat i det gråkalla blåsiga vädret!

RESULTAT MED STRÄCKTIDER OCH VÄXELPLACERINGAR HITTAR DU HÄR!

WINSPITS HITTAR DU HÄR!

Imorgon söndag i samma terräng går Sveriges största individuella endagarstävling,

25-mannakorten. Många Vikingar deltar där också

Hotell PrincePhilip, Skärholmen, Lördag kl 19,37

PM

Skribent: Per-Martin Svärd
Epost: Adressen Gömd

Ungdomar efter genomförd tävling

i Lesjöfors. Klicka på bilden för att

få den större.Fr. vänster Adrian

Lundberg, Jonathan Moen,Simon

Lundberg, Felicia Pettersson, Malin

Berg och Lina Berg

 


SVEA_Splash_Red 

Spelar du hos Svenska Spela?

Nu kan du stödja IK Vikings OK samtidigt som du spelar.

Koppla ditt konto via länken nedan,

så stödjer du oss, utan att det kostar dig något!

Postadress:
IK Vikings OK - Orientering
Box 13
68321 Hagfors

Kontakt:
Tel: 0705346128
E-post: This is a mailto link

Se all info