Hoppa till sidans innehåll

Ungdomskretstävling 2010-08-17


Ungdomskretstävlingen genomfördes i regnvåt skog men humöret var trots detta på topp. Med skuggande föräldrar och ledare så var det omkring 70 löpare som var på plats vid Bergstugan.

 

Klassresultat

Sträcktider

 

Den populära inskolningsklassen 'Guldkornen' kallas ibland 'Indianerna'. Kära barn har som bekant många namn, och det är min förklaring till att jag använt båda namnen.

 

Inför den här tävlingen så laddade jag hem tävlingssytemet OLA. Det är ju naturligtvis lite annorlunda än OE2003 som jag använt tidigare. Jag hann tyvärr inte bli familjärmed alla funktioner i OLA, men jag uppfattade inte att det hade någon påverkan på genomförandet på tisdagskvällen.
Det innovativa (?) med att använda nya klassnamn visade sig ge vissa "effekter". T.ex. har generarade pdf-filer begränsningar i fråga om hur långa textsträngar som kan skrivas ut läsbart, och därför är alla resultaten i html-format.

 

Pga tekniska begränsningar så kunde tyvärr inte sträckresultat läsas in för de modernaste brickorna. Löparna finns med i resultaten enbart med totaltider.

 

 

Tidigare dokument 

Inbjudan

Startlista

Klubbstartlista

 

Välkomna!

Uppdaterad: 07 JUN 2016 21:22 Skribent: Jan Lindström

SISU_Webb_Banner_250X190_samverkan

intersport logo

Postadress:
IK Wilske - Orientering
Jan Lindström, Vilske-Kleva, Sofielund
52194 Falköping

Kontakt:
Tel: 0515725007
E-post: jan.sofielund@telia....

Se all info