Hoppa till sidans innehåll

Info om träningarna


Upplägg på våra träningar

 

Måndagar kl.18: Intervaller + tröskel och fartlek varieras på dessa pass, självklart ingår uppvärmning och nedvarvning i passet. Träningen pågår ca 1 timma. Det finns alltid en jogging grupp som deltar på uppvärmning och ansluter igen om möjligt till nedvarvningen. Samling vid motionscentralen med dusch och bastu efteråt är önskvärt. 

 

Onsdagar kl.18: Backintervaller, intervallerna anpassar du i antal efter dagsform och var du är i din träningsplanering, men självklart samlar vi ihop oss efter att alla kört klart och kör tillbaka till motioncentralen. Träningen pågår ca 1 timma. Det finns alltid en jogging grupp som deltar på uppvärmning och ansluter igen om möjligt till nedvarvningen. Samling vid motionscentralen med dusch och bastu efteråt är önskvärt.

 

Lördagar kl.9.30: Långpass om ca 2 timmar, sträcka och fart anpassas efter alla deltagare, du som vill kan avvika eller förlänga som det passar dig. Du behöver kunna jogga 2 timmar för att delta. Samling vid motionscentralen med dusch och bastu efteråt.

 

Söndagar kl.9: Simning på Odenbadet ca 1 timma. Vi värmer upp 200 meter sedan kör vi intervaller, teknik eller distans simning.

 

Här kan du hitta bra tävlingar:

cupen.vfif.com

Uppdaterad: 11 OKT 2015 17:59 Skribent: Johanna Ring Carlsson

Våra samarbetspartners

SISU_Webb_Banner_250X190_samverkan

intersport logo

 

 

Har du sett detta?

IKW Pokestop

Postadress:
IK Wilske
Box 31
52102 Falköping

Besöksadress:
Klubbstuga, Mösseberg Bergstugan 1
52194 Falköping

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info